November – Měsíc Movebru

Jestliže máte rádi výzvy a na listopad vlastně ještě tak nic moc v plánu nemáte, pak se jednoznačně připojte k projektu MOVEMBER. 1.11. se OHOLTE, vyfoťte, následně nechejte růst a růst a růst a na konci listopadu se přijďte pochlubit svým knírem na největší párty „kníračů“ v roce.

Nejspíš si teď většina říká: „A to jako proč?“

Včera jsem měla tu čest být u zahájení dalšího ročníku Movembru, stala jsem se jednou z MO Sester, takže myslím, že bych mohla být kompetentní, abych to blíže vysvětlila! :-)

Movember je charitativní projekt, který se zaměřuje na získávání financí jako prostředků pro výzkum a prevenci mužského zdraví, konkrétně pak zejména rakoviny prostaty.

Včera byl další ročník této měsíční akce zahájen ve stylovém hotelu Fusion, kde „hlavy celého projektu“ řekli to nejdůležitější, co bylo třeba – proč/kdy/kde/jak. Přítomní se mohli zaregistrovat, nechat profesionálně oholit, poté i následně vyfotit s jedním z nabízených knírů, aby měli představu, jak jim to bude za měsíc slušet, popř. jaký typ si nechat narůst.

Po všech formalitách došlo i na společnou fotografii všech MO Bratrů a MO Sester a pak, jak již je asi všem jasné, pokračovala „družba“ (u některých až do ranních hodin). Jägermeister bar navíc po celou dobu přítomné zásobil „zkumavkami záchrany“, takže nebyla nouze ani o zábavu, ale hlavně nebylo zapomínáno ani na pitný režim! :D

Jedním slovem bych shrnula akci jako vydařenou, doufejme, že všichni dodrží, co slíbili a na konci bude takových „kníračů“, že (nejen) milovníci těch z řad psovitých šelem nebudou vědět, kam dřív koukat! :-)

 

Co říkáte na „knírače“ vy? Líbí se vám tento projekt a zapojili byste se?! Nebo dokonce už patříte mezi MO Sestry a MO Bratry?

 

Autor: Lenka Volfová | úterý 30.10.2012 14:06 | karma článku: 7,96 | přečteno: 1247x
  • Další články autora

Lenka Volfová

Trampoty s kočárem - Zvonek

17.7.2022 v 7:18 | Karma: 13,81