Papež a žena

Děkujeme za Vaši návštěvu. Byl jste tak blízko, že energie doplula až k nám. Snad příště budeme moci být i blíž. Věřím, že jednou vy pomůžete znovu pozvednout Palladium tam, kam patří. Do srdcí lidí této země. Tolik tam chybí. 

Budu reagovat. Z pohledu ženy musím. Pokud donutíte ženu k sexu nátlakem, násilím jen proto, že vás vzrušuje, že piští a křičí strachy před znásilněním, dopustíte se zločinu. Pokud jde o domácí nebo ještě hůř o pravidelné násilí na adrese žena, žena to vyřeší drogou, lékem, něčím, co otupí její fyzickou bolest i duševní újmu. Váš zločin je v té chvíli navíc ještě rozvoj a podpora obchodu s drogami k tomu.

Přitom ve stejné chvíli kritizujete menšiny nebo jiné barvy kůže, jiná náboženství, která přitom váží ženu daleko více, než vy sami. Pokud muž miluje svou ženu, hledí si jí, aby se dostala v pořádku domů, aby ji nikdo neohrožoval, či nevyhrožoval, je ochoten se vzdát statků, aby ji ochránil. A vy říkáte tito lidé jsou špína a žijí jako zvířata. Já nesouhlasím. Říkám zvířata jste vy, kdo znásilňujete a mlátíte ženy v kulturním prostředí západní, ale bohužel i střední Evropy. Tváříte se, že jste neviní, že to je normální, ale není.

Pokud vás vzrušuje, jak žena piští, dejte ji domu malou myšku, pavouka, nebo oslavte halloween, ale proč ji musíte mlátit, to opravdu nechápu. Měli by vám za to useknout ruku, když vztáhnete ruku na ženu. O to víc, když je to žena, která miluje, ženu, která dala život dětem a dělá vše, aby se o ně postarala. Toliko za mne. Ženu.

Děkuji svatému otci, za vše, co na Slovensku vykonal. Tolik. Díky. Hodně to pro mne znamená. #namaste

Autor: Lenka Fučíková | čtvrtek 16.9.2021 5:57 | karma článku: 5,00 | přečteno: 288x