Bůh Šiva, stvořitel a objednaTEL aneb Jazyk Český

O některých se jen šeptá, ale je nepochybné, že právě v tomto bodě se HISTORIE opakuje a že se propojilo něco, s čím možná nikdo nepočítal. VĚDA a Filosofie. Je pro mne fascinující, že je to právě Čeština, o kterou kráčí.

Historie je stejně jako ekonomie, chemie, český jazyk dnes součástí pojmu, který nazýváme VĚDA. Nikoli VÉDA, ale VĚDA. Ovšem dnešní doba si žádá své. Zejména je dobou, kdy internet se stal a stává čím dál více nedílnou součástí DOBY. Právě proto nadnárodní korporace a vlády všech zemí věnují nyní největší pozornost a investují neuvěřitelné finanční prostředky do zajištění bezpečnosti potrubního vedení, které by zajistilo bezpečnosti internetu pro všechny občany jejich zemí. Hovořit v této době o obětním beránkovi bez uvědomění si hodnoty těchto peněz, tedy váhu další vědy zvané EKONOMIE by bylo omylem lidstva. Dnes jen zvedneme mobil a můžeme se spojit s kýmkoli na druhém konci planety, ale JAK to vlastně funguje, co zajišťuje, že se slyšíme, kudy vede vedení, které nám toto umožňuje.

Mohlo by se zdát, že s filosofií a bohem Shivou tato VĚDA nijak nesouvisí, ale já se domnívám, že jsme se dostali do doby, kdy se VĚDA a věda znovu propojili. Vznikají znovu první záznamy o moudrosti lidstva. O některých se jen šeptá, ale je nepochybné, že právě v tomto bodě se HISTORIE opakuje a že se propojilo něco, s čím možná nikdo nepočítal. VĚDA a Filosofie. Je pro mne fascinující, že je to právě Čeština, která TOLIK „střílí“ kolem v souvislosti se „zmatením“, no možná bych na tomto místě spíše řekla ZNOVUNALEZENÍM jazyka, kterým se většina lidí na planetě dokáže domluvit od AŠE až po Vltavu.

Mějte krásný večer.

S bohem Šivou, bořitelem i stvořitelem, jeho filosofií a VĚDOU Českého jazyka #namaste #buhvira #virabhadrasana

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lenka Fučíková | sobota 28.8.2021 21:14 | karma článku: 7,61 | přečteno: 351x
  • Další články autora

Lenka Fučíková

Papež a žena

16.9.2021 v 5:57 | Karma: 5,00

Lenka Fučíková

Móda a její svět¦

18.7.2021 v 3:47 | Karma: 4,33