A E I O U I lidského těla. Naše KŮŽE

Kůže jako hladina zázraků. Řeč těla jako komplexní a nenávratná moudrost jazyka. Je ta naše hroší nebo citlivá se známkami alergie?!

Kapitola ČEŠTINA

Čěština je velmi komplexní jazyk, stejně jako naše tělo. A v průběhu našeho života přicházejí chyby, které bez pozorování procházejí našima rukama, stejně jako voda či jídlo, které jíme. A takové chyby ovlivňují naše chápání, naše činy, či kony, které děláme. Stejně jako kvalita vody a jídla, které prošlo našima rukama a znovu zdůrazňuji, našima rukama ovlivňuje naše zdraví.

V lidském těle totiž existuje mnoho orgánů, které nepozorovaně ovlivňují náš život, naše bytí, ale i bytí našich budoucích generací. Tak jako chyby, které napíšeme do testu ovlivňují známku, kterou na vysvědčení dostaneme. A tak to je, shoda podmětu s přísudkem a nevratná zákonitost příčiny a následku. V našem těle in natura.

Když se vrátím zpátky k ABECEDĚ lidského těla, chtěla bych jako první zmínit naši kůži. Čeština říká, mluví. Například o tzv. hroší kůži a myslí tím že jsme splachovací neboli hned tak něco nás nerozhází. Tedy držíme si klid a mír v duši. Otázka v abecedě těla je:“ Dokážeme si udržet i klid a mír na kůži?“ Jen kůže, chtělo by se říci, ale právě naše kůže je odrazem našeho těla, jeho OBSAHU, zdraví některých orgánů, ale i odrazem našeho vnitřního nastavení, tedy klidu v duši, který dokážeme udržet přes vše co se kolem nás děje. A metody, kterými klid a mír v duši udržujeme jsou různé a je na každém z nás, abychom si vybrali tu svou, pro nás samé tu vlastní, vyhovující a rozvíjející naše tělo, duši, ale i budoucnost.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lenka Fučíková | čtvrtek 26.8.2021 3:55 | karma článku: 5,06 | přečteno: 199x
  • Další články autora

Lenka Fučíková

Papež a žena

16.9.2021 v 5:57 | Karma: 5,00

Lenka Fučíková

Móda a její svět¦

18.7.2021 v 3:47 | Karma: 4,33