Znepokojivá Konspirace

„Konspirační teorie“ se v posledním desetiletí vyrojily jako houby po vydatném dešti a toto úrodné podhoubí stále plodí možná díky souběhu znepokojivých světových okolností. Vždyť kdo dnes už neví, nebo alespoň neslyšel o vážných trhlinách ve vyšetřování pádu budov WTC, ten, jako by prospal všechny uplynulé zimy hlubokým medvědím spánkem. Kdyby však zůstalo jen u trhlin, mohl by si obyčejný člověk říci, že je to pouze výplod choré fantasie někoho s levicovým smýšlením, ale ono se toho následně stalo mnohem více.

Přicházejí krize vyvolané záměrně a účelně, které jsou ve skutečnosti plánem na vytvoření impéria pomocí finančního zadlužení. A přitom každý rozumný člověk ví, že dluh se přece donekonečna zvyšovat nedá. Současný finanční a mocenský systém by musel prodělat zcela zásadní změnu, protože dokud soukromé banky vytváří peníze z dluhu, nemůže bez krizí a otřesů dlouhodobě fungovat nic. Tento systém drží zuby nehty banky, aby z něj mohly profitovat. Selským rozumem byste řekli, že když všichni splatí své dluhy, tak se budeme mít dobře, ale chyba lávky, neboť v tom případě nezbudou v oběhu žádné peníze.

Přicházejí války, v nichž Afghánistán a Libye jsou jen špičkou obrovského ledovce. V honbě za údajným „světovým teroristou“ byly například v USA přijaty dodatky k ústavě, které popřely základní práva a svobody lidí. V EU byla protlačena Lisabonská smlouva a vytvořeno centralizované impérium, které je nadřazené jednotlivým evropským státům a reprezentují ji političtí trpaslíci s neomezenou mocí. Mnoho zemí bylo zadluženo u MMF. Ty z vlád rozličných zemí, které se nenechaly zkorumpovat a nepřistoupily na nevýhodné a nesplatitelné úvěry, byly v lepším případě zpravidla odstraněny z cesty více či méně poklidnou revolucí. V těch horších případech, kde moc spočívala v rukou jediné rodiny, to skončilo občanskou válkou. Proto Libye nutně obdržela úder železné pěsti, neboť její bohatství a protiimperialistické postoje už začaly být pro novodobé imperialisty nepohodlné.

Ptáte se, kdo je tou vládou zlodějů, která tahá za nitky?

Podle všeho to nejsou politikové, ani vlády. Kupodivu za tím vším stojí soukromé mezinárodní korporace, banky a společnosti, ovládající většinu světového kapitálu, neboli jejich vlastníci, kteří se verbují z řad těch nejbohatších a tedy nejvlivnějších rodin.  Jsou to ty samé korporace, které zorganizovaly teroristické útoky na „Dvojčata“, aby vytvořily nepřítele, díky němuž by mohla dál fungovat současná mašinérie agresivní politiky „světového policajta“. Ty stejné, které vždy vyzbrojí obě strany každého konfliktu a vydělají na válce i na jejím ukončení. Tytéž, které lobují pro prosazení potřebných zákonů a jsou schopny jakékoliv mediální manipulace, jen aby si udržely svou moc a nastolily vlastní světový řád.

A tak krize a války slouží jen k novému přerozdělení moci a tedy k dalšímu vykradení dostupného přírodního bohatství.

Autor: Ivo Leinveber | úterý 1.11.2011 17:32 | karma článku: 17,22 | přečteno: 1128x
  • Další články autora

Ivo Leinveber

Moudrost laskavosti

27.9.2013 v 14:06 | Karma: 15,95

Ivo Leinveber

Temná strana světlé cesty II.

24.9.2013 v 9:08 | Karma: 16,23

Ivo Leinveber

Temná strana světlé cesty I.

23.9.2013 v 10:21 | Karma: 18,39

Ivo Leinveber

Lež, potlačení a projekce stínu

22.9.2013 v 10:16 | Karma: 16,89