Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FD

Nechci být soudcem,nejsem k tomu oprávněn ani tím,že na Šumavě nežiji a ani tím,že tomu skutečně rozumím povrchně.Při pohledu z blízka mi to však jako zkáza nepřipadá,zvláště když vezmu v úvahu fakt,že NP jakkoliv by neměl být vzorem ekonomické aktivity,myšleno tím hospodářský les a jeho výdělky.Zdá se mi však,že první snímek je pořízen z území pastvin.Vy, co tady diskutujete si porovnejte ten totálně zdevastovanej pozemek pastvin s tím,co je na spodních obrázcích.Mě připadá spíše to,že obrovská zkáza jsou nesmyslné pastviny,totálně devastující celé karastry obcí ať v horách,polohorách,či nížinách.(dodatek - po celé republice se nám pase skot,hovězí maso a mléko musíme pro vlastní potřebu dovážet - to je zkáza).

1 0
možnosti

Tenhle NP je tvořen především hospodářským lesem. Ten nechali zelení ;-€  uschnout a s velikým jásotem ohlašují nový les. Jenže to bude zase stejnověký smrkový les a za nějakých 50 - 80 let ho čeká podobný osud (pokud se do té doby zelených pijavic nezbavíme).

0 1
možnosti
JC

Zelení magoři dokázali Šumavu zdevastovat stejně jako kdysi komunisti svým akcentem na plnění plánu zdevastovali Krušné Hory.

1 2
možnosti
Foto

R^hezký ale také... nehezký

0 1
možnosti
  • Počet článků 565
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1194x
Jsem důchodce, který stále miluje život  kolem   wunschlad@seznam.cz

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy