Děkujeme za pochopení.
V16l76a78d64i60m31í95r 69H24r47u95b69ý
Jsme důchodci, máme dost času. Takže maso kupujeme u (prověřeného řezníka). Budete se divit, v Praze u Václaváku je jeden poměrně laciný, s masem vynikajícím (a "bezvodým"). Pečivo, sladkosti u pekaře (dokonce i houstičky jsou propečené, skoro křupavé). A zeleninu u Vietnamců (perfektní, ceny nejsou vyšší než ceny těch ovadlin v supermarketech).
Proč bych kontroloval supermarkety, když tam skoro žádné potraviny nenakupuji.
Š64t65ě67p36á83n 48B29i36c74e54r68a
V Itálii, která má slunnou Sicílii a na ní sady pomerančovníků, se dá kilo pomerančů pořídit tak za 3 Eura. Porovnejte je s polovičními cenami našich pomerančů prodávaných o 600 km dál a musí být každému jasné, jakou že to kvalitu chudým Čechům posílají.
J72a53n 81N25o39v36á54k
Já v Řecku kupoval pomeranče za 0,40 EUR/kg. Od té doby taky vím, jak mají chutnat. Ale jabka tam měli mimořádně drahé a hnusné.
J15a26n 98P81i85v68a98r84n95í90k
No já jsem si chtěl otestestovat italské maso z italského supermarketu, ale vzhledem k jeho cenám, jsem tento expriment vzdal. Tak jsme pouze podrobil testu akční bochník chleba z mnichovského lidlu (stál bez centíku EURO) a musím říci, že byl chutný, propečený s křupavou kůrkou a měký byl téměř týden. Jinak bych řekl, že výrobce je pod nadvládou obchodních řetězců a musí skákat tak, jak oni pískají a ČOIka nad námi spotřebiteli drží ochrannou ruku v tom směru tak, že pokud by konala, jak ji nařizuje zákon, pomřeli bychom hlady, protože bychom neměli kde nakupovat
- Počet článků 565
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1195x