Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Jsme důchodci, máme dost času. Takže maso kupujeme u (prověřeného řezníka). Budete se divit, v Praze u Václaváku je jeden poměrně laciný, s masem vynikajícím (a "bezvodým").   Pečivo, sladkosti u pekaře (dokonce i houstičky jsou propečené, skoro křupavé).  A zeleninu u Vietnamců (perfektní, ceny nejsou vyšší než ceny těch ovadlin v supermarketech).

   Proč bych kontroloval supermarkety, když tam skoro žádné potraviny nenakupuji.

1 0
možnosti
Foto

V Itálii, která má slunnou Sicílii a na ní sady pomerančovníků, se dá kilo pomerančů pořídit tak za 3 Eura. Porovnejte je s polovičními cenami našich pomerančů prodávaných o 600 km dál a musí být každému jasné, jakou že to kvalitu chudým Čechům posílají.

0 0
možnosti
JN

J72a53n 81N25o39v36á54k

19. 3. 2013 17:56

Já v Řecku kupoval pomeranče za 0,40 EUR/kg. Od té doby taky vím, jak mají chutnat. Ale jabka tam měli mimořádně drahé a hnusné.

1 0
možnosti
JP

No já jsem si chtěl otestestovat italské maso z italského  supermarketu, ale vzhledem k jeho cenám, jsem tento expriment vzdal. Tak jsme pouze podrobil testu akční bochník chleba z mnichovského lidlu (stál bez centíku EURO) a musím říci, že byl chutný, propečený s křupavou kůrkou a měký byl téměř týden. Jinak bych řekl, že výrobce  je pod nadvládou obchodních řetězců a musí skákat tak, jak oni pískají a ČOIka nad námi spotřebiteli drží ochrannou ruku v tom směru tak, že pokud by konala, jak ji nařizuje zákon, pomřeli bychom hlady, protože bychom neměli kde nakupovat

0 0
možnosti
Foto

J54a84n 63R52ý39z88n21a96r

19. 3. 2013 14:05

Dost dobré ... i když dosti děsivé.

0 1
možnosti
  • Počet článků 565
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1195x
Jsem důchodce, který stále miluje život  kolem   wunschlad@seznam.cz

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy