PC

Vždycky píšete výborně, ale tenhle blog je mimořádně zdařilý, trefný, bezkonkurenční, jedním slovem brilantní.

LC

Vůbec nepřeháním, když řeknu, že mě doslova vyrazilo dech, když jsem zjistil, že na jedné kandidátce jsou vedle sebe Vondra a Niedermyer. A stále jsem to nevydýchal. Na Vodrově místě bych se každé ráno při pohledu do zrcadla pozvracel. Kam se poděl ten člověk, jehož komentáře jsem poslouchal na Svobodce a na Hlasu? Ty ideově ukotvené " pravicové" voliče, kteří tohle budou volit, bych chtěl poznat. Vlastně nechtěl.

P.S. Nic proti Vondrovi, ani Niedermayerovi, pokud by byli každý na jiné/své kandidátce.

LS

A co bývalý předseda strany, bývalý ministr a bývalá poslankyně?

Předseda Svobodných Mach, ministr za ČSSD David, poslankyně za ODS Majerová - nyní kandidáti SPD.

Já bych chtěl vidět voliče takového politického dna.

Foto

A pak, že nemají dát co na billboardy!

MB

Zasloužená karma, viďte pane Zieglere. Přidáte se ke mně?

PC

Váš známej dal taky karmu, pane Beránku?

OF

Wielu snem śmierci upadli

Co się wczora spać pokładli

My się jeszcze obudzili

Byśmy Cię,Fialo, chwalili

Foto

J16i96r21i 24C93i82z

8. 5. 2024 3:18

Vyjmenuji vam par tutovek na volice soucasne vladnouci NF: Rebicek, Novak, Dalik, Novotny, Kretinsky, Kellnerovi, Bakala, Krejcir atd atd. Vynikajici sestava osvedcenych "demokratu"..

JJ

Nevím, nevím, jak pochodí. Člověk by si řekl, že průměrně inteligentní volič, s alespoň minimální mírou kritického myšlení a špetkou zdravého rozumu, by ten vskutku "dobrej oddíl" už nikdy volit nemohl.

Ale stačí si připomenout slova pana Höschla či bývalého prezidenta a je jasné, že minimálně 30% těch méně chyrých, doplněných o několik procent prodejných, se vždycky najde.

Foto

Jestli se někdo slétl, tak vaše rudá letka.

Foto

Už už jsem byl rozhodnut volit Spolu, no co..nakonec Pekarová je hezká holka a nabýt ODS a Lidovců nikdy bychom ji tak často neviděli v bedně ale když se zjistilo, jakou ostudu umí udělat její strana s ministry, což už je za hranou i ženské elegance, rozhodnu se pro jinou holku

Foto

Ja zas vybírám podle chlapů. Ale do eurovoleb budu proti přesvědčení taky volit holku. Ale mladou ani pohlednou ne, jsem žárlivá. 😉