PC

Opakovaně se bavím, jak se potrefené husy pravidelně slétají pod Vašimi blogy s intenzivní potřebou Vám to "nandat"... A přitom hovoříte jazykem jejich kmene!

Vám samozřejmě karma

PN

Skoro se stydím, že taková osobnost můj hlas nedostane.

Přesto jsem zvědav, zda voliči SPOLU nechají tu milou rodinku pohromadě.

LC

Umíte!

Být na místě Vondry, tak se každé ráno při pohledu do zrcadla pozvracím. Kde je ten člověk, jehož komentáře jsem poslouchal na Svobodce a Hlasu? Integrita osobnosti nulová. Bohužel, není jediný.

MB

Celý jsem zjihnul a slzičku jsem uronil, takový krásný medailonek zásadového člověka a skvělého politika se jen tak nevidí. Děkuji, obnovil jste mou víru v dobro.

ZH

Původně jsem chtěl volit mimozemšťany, moje milá zase chce, abych s ní volil Mourka, ale teď po vašem vysoce objektivním článku fakt nevím.

Foto

Apropo Promopro. I to mu vyčítají a on to přitom myslel tak dobře...

PB

..... sem teda mrkl na ten hlasovací lístek SPOLU a zmákl sem to vod jedničky po čtverku - Saša, Vrecionová, Niedermayer, Zdechovský,- dál to fakt nešlo!,- usedavej pláč a slzy dojetí mi nedovolily seznámit sa s dalšími ESY z kandidátky, neb další text sa mi před očima rozmazal do podoby nečitelné!,- ......... asi zaúřadovala přirozená obrana organismu a silně vyvinutý pud sebezáchovy

DR

Nedivím se. To je totiž přímo neodolatelná nabídka.

DR

Perfektní. Ale tohle mě dostalo nejvíc: "Jen společná cesta a společné úsilí dokáže zajistit naši českou a evropskou demokracii."

OB

K autorovi blogu...

Vzhúru , lepe, radostněji, pod praporu EU vstříc světlým zítřkům... Kupředu levá!!!

Foto

I přítel po boku & syn by si zasloužili GEN, karma udělena.

JF

J71a23n 48F87o38r25e18j25t

2. 6. 2024 10:22

Co na to říct? Strana, která místo prosazování vlastních myšlenek veze na zádech nýmandy, jen proto, aby porazili Babiše. Člověk, který o svých politických odpůrcích hovoří jako o idiotech. Člověk, který se pro svou politickou propagandu neštítí využít finále MS v hokeji. Člověk, který je v politice víc jak 30 let. Láďo a Sašo, víte co? Jďete do prdele.

PC

p. Forejt: + omylem!!

P.S. Nevím totiž, kterého Láďu máte na mysli, snad ne autora. Z toho důvodu pod Váš příspěvek mé plus nepatří.

  • Počet článků 85
  • Celková karma 42,54
  • Průměrná čtenost 3523x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik