RJ

Jako obvykle.

Ono to totiž už opravdu k smíchu není.

ZH

málem jsem se začal bát, že obrana naší země bude mít trhliny, ale pak jste mne uklidnil životem a dílem sklada.. ne, plukovníka Foltýna. Mohu jít klidně spát. Dezinformátor ke mně do patra oknem nevleze

VF

Kolego, čekal jsem, že pana Pokorného podrobíte stejné kritice jako pana Trčálka: "Článek celý vycucán z prstu, žádný zdroj a řada osobních útoků..."

Zde ale píše kamarád, který sdílí Vaše názory, tak pochvala.

Přemýšlím, jak se tomu říká. Napovíte mi?

BO

Opět skvěle napsaný "rajc". Pomalu se blížíte k celkové karmě 40, bravo.

Foto

Ani Uliční výbor nemá co vytknout, akorát, oni by to mysleli vážně.

PB

..... nevím, nevím jak sa s tem vypořádá(?),- vony ty progresivní, nižší jednotky tisíců, temu možná budou plácat ve stoje, ale ty vyšší jednotky milionů kremelskejch agentů - starejch, nevzdělanejch důchodců, jézéďáků, kantorů, felčarů a ostatních chcimírů, zůstanou vůči temhle slaboduchejm, narativním, plukovnickejm kecům naprosto imunní!

MM

Pro zachování svého duševního zdraví vás už nečtu. Nevadí?

Foto

Téměř se mi zhroutil svět Snad se s tím dokážu vyrovnat...

JK

Pan Pokorný mi připadá jako Eva a Vašek (jen nevím, koho z těch dvou mi připomíná víc) a jeho nadšení čtenáři jako věrní posluchači této populární pěvecké dvojice. Eva a Vašek - to byla sázka na jistotu, každý z jejich fandů věděl, co od nich může čekat a také se toho dočkal. Stejně tak v případě Ladislava Pokorného - nevtipný humor, osvědčená témata, stereotypní "literární" jakoby rudoprávní postupy. A to je tak krásné, že ani pan Nikl nemá co dodat.

Foto

Pěkně jste to sestylizoval. Prosím, napište taky něco,abych věděl, jak to má vypadat

  • Počet článků 84
  • Celková karma 42,77
  • Průměrná čtenost 3544x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik