Diskuse

Soumrak bohů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GH

G23e27o90r40g16e 66H19o55l55y

29. 7. 2019 22:25

Jeho dcera Edda nedavno zemrela...zde je clanek o tom z N.Y. Times:

https://www.nytimes.com/2019/03/13/obituaries/edda-goering-dies.html

0 0
možnosti
MB

Norimberský proces byl prvním aktem, kdy viníci byli vedeni k odpovědnosti. Do té doby klasika. V jedné komnatě se na plyšovém koberci radovali - v druhé zuřili, že přišli o území, nějaké sankce, no a tím to haslo. Velké hledání nevybombardované Justiční budovy se zázemím po celém Německu - Pak tedy Norimberk. Hermann Göring zpupný byl, nicméně i zajímavé argumenty. K USA - Co váš rasismus? Podobně k SSSR - Vaše likvidační tábory, nás inspirovaly! Poprvé, kdy trest smrti dostal Náčelník generálního štábu - Wilhelm Keitel - Podíl Wehrmachtu na cíleném vyhlazování rasově , předem určeného obyvatelstva! Záhadný únik smrti evropského Veleotrokáře - Alberta Speera! Chaotický osud Rudolfa Hesse - 1941, samovolně odletěl vyjednávat mír do VB. Od té doby vězněn až do smrti ! ... :-)

2 0
možnosti
PK

..též jsem střípky uviděl, NP v podání americké kinematografie se mi zdál taky velmi slušně zpracovaný..R^

1 0
možnosti
VV

Ano, tesne tesne povalecny ten kde jednu z hlavnich roli hraje Spencer Tracy je vynikajici a podle mne pravde odpovidajici.

2 0
možnosti
SN

:-)............podstatnou část jsem viděl, bylo to velmi pěkně udělané! R^R^R^

0 0
možnosti
SN

:-)........hlavně.....popsané ty hrůzy, co museli lidé určení likvidaci v koncentrácích přežít! My\ žijeme skutečně ve šťastném světě, máme ohromné štěstí, že už v Evropě žádá válka nebyla i když se o to někteří moc snaží !!! R^R^R^!!

1 0
možnosti
JK

K posledním chvílím Goeringovým má poněkud jiná fakta americký psycholog G. M. Gilbert, který byl celému procesu přítomen (kniha Norimberský deník, MF 1969) - Goering večer před popravou požádal kaplana o poslední pomazání podle luteránského obyčeje. Kaplan odmítl, což se ukázalo jako správné a prozíravé, protože následnou sebevraždou by Goering celý akt zesměšnil. Prameny se samozřejmě mohou různit, ale Gilbert je i celkově mimořádně dobrá věc.

0 0
možnosti
SN

:-)......Pane Vokoune, já jsem padesátá léta zažil. Byly to tisíce nespravedlivě odsouzených ! Ale.....srovnávat miliony umučených Němci a tisíce komunisty, to je zřejmě moc na Vaši rozlišovací schopnost.

Znovu Vám to vážený pane zopakuji. Příčinou všeho neštěstí a utrpení Evropanů jsou Němci!

Kdyby jich nebylo, nebyla by válka, neosvobodili by nás hĺavně Rusové, po válce by nevyhráli komunisté, nebyl by rok 48., nebyl by rok 68. Nebyli by tady 40 roků Rusové, protože na základě dohody tří velmocí jsme spadli do ruské zóny! Tak si běžte stěžovat na lampárnu a nekrmte nás svými blbými teoriemi. !!! RvRvRv

0 1
možnosti
VV

Quido Knopp?

Jeho porady jsem videl uz davno. Velmi dobre.

Ale k vasemu clanku blize. Kolik jen zde na blogu je drive velice aktivnich komunistu a zaprisahlych atheistu, co se dnes hlasi k nejake cirkvi?

1 1
možnosti
VV

Chapu, ze byvali i soucasni clenove netusi kdo je to Quido Knopp. Misto obdarovavani minusy by se melivzdelavat, ale na druhe strane chapu, ze by to pro ne bylo prilis. ;-D;-D;-D

1 1
možnosti
  • Počet článků 422
  • Celková karma 18,06
  • Průměrná čtenost 520x
Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli.