Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Bohužel, komunisti od Listopadu podporovali Rusko a věřili, že znovu pomocí Ruska udělají u nás druhý Vítězný únor! Jiné vysvětlení by bylo nelogické, protože Rusko již dávno vyhlíží jako agresivní, imperiální stát, který si zachoval rétoriku marxistickou a praxi hluboce korupční, kterou u Rusů chytili naši postkomunističtí oligarchové a papalášové!

:-)

3 0
možnosti
DK

Obdivuji vaši zvědavost a silný žaludek. Po jednom přečteném blogu madam Konečné být schopen přečíst ještě další...

1 0
možnosti

Kateřinu nečtu! Čtu jen přínosné články! :-)

0 0
možnosti
Foto

R^ A tak komunistům bere vítr událostí svršky, a po té i spoďáry jim upírá, odnímá a nahé nám je představuje jako kličkující sedmilháře plachtící dál na vizi o rovnosti, jejíhož uskutečnění se bojí tak, že nikdo z nich to ani vypovědět nesvede, neb strach mu nedovolí ani připustit si, jak každý z nich už dávno sám sebe a všechny podvedl. O čem je tedy sen KSČM t? O politickém řešení své vlastní existence? O moci? Býváte ostří, někdy i chytří, nikoli moudře žraloci.

2 0
možnosti
TC

Snažil jsem se o totéž, tedy předčíst alespoň 1 článek. dostal jsem do sebe pouze několik vět. Dál už to nešlo. Jak by řekl Milouš Jakeš - je to milá holka. Já bych tedy k tomu dodal - ale ta hlava.

4 0
možnosti
MB

Je to tak. Druhá cesta na chajdy, vedla přes Krnov. Herec Jan Tříska zde sloužil, jako kulturní referent. Běžně k potkán při nakupování tisku, na poště. Sám vzpomínal. Později jiná běžnost. Mladá sovětská rodina důstojníka. Žena s kočárkem a pucflek, ověšený všemožnými balíčky. Klasika, odeslat domů ...

V té době, já poprvé v ruské rodině. Nákup Rublu za 10 Kč. Fascinován kobercem na zdi a kýčovitou výzdobou bytu. Zrod nákupní zóny, čehokoliv. Snad i tanku, hlavně ovšem nafty. Doslova komické. I ideoví odpůrci, čeští revanšisté - přešli na nový typ topení ... !

Jejich měnu jsem potřeboval - Na klasiko zájezd CKM. Povinné to nebylo, doporučováno. Doba Ostrava-Volgograd, Opava-Kamyšin. Bruntál-Dubovka. Cesty nelituji, náměty na celý život. Zrod bonmotu - Nemám problémy s ruským člověkem. Ty mám ovšem - s jejich režimem. Dodnes nechápu Jak se Gorbymu podařilo vojska stáhnout. Pro ně? Jako by nás vysadili na New York City:-)

2 0
možnosti
Foto

Zase příliš mnoho slov o ničem, pane Bučku.

Netuším, jakou výměnu názorů máte na mysli, asi by bylo lepší příště reagovat v příslušném vlákně, ju.

0 1
možnosti
Foto

S. Kaťuše Konečná to vidí z hlediska rodné strany správně. Postupně prohlásí Vladimíra Vladimíroviče za zrádce komunistické ideologie a až si pojede na Altaj léčit chorou štítnou žlázu, mohla ze ním poslat někoho s cepínem. U Trockého taková léčba zabrala. Hory léčí! ;-D

R^

6 0
možnosti
PK

Statistika i s tímto uspořádáním dovede pracovat..

3 0
možnosti
  • Počet článků 423
  • Celková karma 17,88
  • Průměrná čtenost 518x
Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli.