Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Já jsem více než třetinu života žil bez auta. Neměl jsem na to já ani můj otec!

Udělali jsme dobře, když jsme svrhli Boha z Jeho piedestalu a postavili se na jeho místo? Člověk je hříšný a nenasytný! Pokud se člověk nenechá kultivovat, skončí! Mamon, moc a sláva dělají divy!

:-)

0 0
možnosti

J76a66n 90R96á54ž

22. 11. 2022 18:38

Někde jsem slyšel moudro, že když je někdo v mládí zapáleny levičák, tak když přijde k rozumu, stane se později stejně zapàleným pravičákem. Mám oprávněnou obavu, že většina těch, kdo ve svém mládí dnes protestují proti všemu a hlásají právo každého na všechno, už nedostane šanci, jak k rozumu přijít.

0 0
možnosti

Někde jsem slyšel moudro je naprosto přesná ukázka mentálního vybavení pravičáka.

0 1
možnosti

J84a97n 36M19a33r17e32k

22. 11. 2022 16:45

Pane Jílek, tak to jsme dva. Já jsem asi 5 let pracoval na technplpgii sváření a žíhání atomového reaktoru vZEZ Praha a pak přímov Jaslovských Bohunicích.

0 0
možnosti

J83a93n 77R88á37ž

22. 11. 2022 18:59

Všimněte si, že jen mizivý počet těch, kdo protestují proti jaderným elektrárnám, má alespoň minimální znalosti o principech fungování a použitých technologií zajišťujících bezpečnost těchto energetických zdrojů a přesto jsou schopni stále dokola žvanit o jejich nebezpečí pro lidi a planetu.

Má se informovaný človek smát nebo má plakat nad hloupostí těch, kdo jsou schopni ještě dnes používat jako argument odporu proti JE havárii v Černobilu nebo ve Fukušimě?

Průšvih je, že žvásty těchto nevzdělaných hlupáků berou vážně stejně v oboru nevzdělaní politici, jako v oboru vzdělaní , ale populističtí politici, jako např. Merkelová.

1 1
možnosti
Foto

Ono vždycky to tak bylo, že z aktivních studentů se časem stanou aktivní spotřebitelé toho, proti čemu v mládí bojovali, horší je, že v době internetu se ti velcí političtí bojovníci za záchranu planety slétají značně neekologickými letadly na své konference a stejně ničeho podstatného, co by planetě pomohlo, nedosáhnou..

6 0
možnosti

Až budete mít pocit, že vaše společnost nedělá dost proti klimatické katastrofě, zapojte se omezením osobní spotřeby. A až budete mít pocit, že vaše země hrubě zanedbává dopravní infrastrukturu a stavby dálnic, zapojte se, vezměte míchačku a beton a kousek dálnice postavte.

0 1
možnosti

Jestliže lidé na základě vlastního rozhodnutí (tedy aniž by to někdo organizoval) omezí spotřebu, vede to automaticky k poklesu výroby. Pokud by chtěl někdo urychlit stavbu dálnici, tak tam už je organizace nutná. Nejlépe udělá, kdy jde pracovat do firmy, která staví dálnice. Tímto rozhodnutím svojí kapičkou prospěje věci, kterou považuje za správnou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 422
  • Celková karma 18,06
  • Průměrná čtenost 520x
Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli.