Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Putin zase lže, obvinil Ukrajinku a "neznámou partizánskou skupinu", že na parkovišti festivalu, kde nefungovali bezpečnostní kamery a ani ostraha nebyla zrovna přítomna. Ukrajinka jako krytí použila vlastní dceru a pak v klidu vycestovala do Estonska. V Rusku, kde se nepřetržitě špiclují i mnohem menší ryby je to až s podivem. Navíc to vypadá na zpackaný atentát, nebo výstraha pro Dugina. Porovnávat to s atentátem na Heydricha je dost mimo mísu.

1 1
možnosti
LJ

Já jsem zmínil atentát na Heydricha jenom proto, abych ukázal, že k jeho přípravě bylo třeba několik měsíců mravenčí práce a spolupráce mnoha místních obyvatel. Nařčená atentátnice z Ukrajiny nemohla počítat s pomocí místních obyvatel.

0 0
možnosti
JL

Já bych řekl, že investigativní novináři na Západě už na tom intenzívně makají, protože je to zajímavý námět na knihu. Mám na mysli všechny ty vraždy a sebevraždy miliardářů. Duginová je jiný případ - není miliardářka, byla jen dcera významnějšího ruského inteligenta. Asi jí zlikvidovali omylem - Dugin by byl zajímavější mrtvola.

1 0
možnosti
LJ

Taky se mi to zdá pravděpodobné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 423
  • Celková karma 17,88
  • Průměrná čtenost 518x
Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli.