Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Mně se naopak, když to museli přejmenovat, název My zamlouvá.  Máj nebyl snad žádné rodinné stříbro, jen symbol, že jsme se za celý socialismus zmohli po prvorepublikové Bílé labuti na Kotvu a Máj. Ale za debilní považuji třeba název Česká koruna  v Penny. Které navíc jako symbol "němectví" hlásá "Nakupujte hezky česky".

0 0
možnosti
RP

Tesco ten Máj muselo přejmenovat, nebo si muselo koupit tu značku "Obchodní dům Máj". Z vlastní zkušenosti vím, jaká bývají jednání s majiteli všemožných ochranných známek, že se Tescu vůbec nedivím :-)

0 0
možnosti
VR

Obávám se, že mají. A přiznám se, že se jim někdy ani nedivím.

0 0
možnosti
Foto

J77a63k14u17b 34R45o71t55h

6. 6. 2014 21:15

Vaše starosti a Rothschildovy peníze, říkával drahý děd.;-D

0 0
možnosti
MS

Také jsem si toho všimla, připadá mi, že víc a víc lidí dělá tuto chybu, pod vlivem angličtiny píší název jazyka nebo přídavná jména s velkými písmeny. Nejsou to asi globální firmy, ale čecháčci, kteří neumějí psát. V angličtině velká, ale v češtině Čech, české suroviny, Česko, český jazyk.

1 0
možnosti
RP

Časem se z toho stane norma, jako se vlivem různých polovzdělanců za poslední léta změnily různé tvary slov, předložkové vazby a podobně a byly přijaty za defacto normu. Při tom to jen nějaký "redaktor z leknutí" začal psát blbě do čteného internetového deníku a ostatní to opsali :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3151x
Rezervovaný optimista.