Jak jsem si (ne)objednal tričko HC Kometa, klepeto na hercnu, tohle je hakl krén...

Jsem patriot (rodilý Brňák) a Kometu mám rád, moje stařka ji ale miluje. Tak jsem si řekl, že ji voháknu.

Hodím čučku na oficiální fanshop HC Kometa Brno.

Vybírám, vybírám a ve výprodeji je dámské tričko Martin Havlát a Mistři dětem za hradčany (100 Kč). Moje baterky zpozorněly, to je betálný, udělám terno, hercna se zachvěla. Můžu špórovat a stařka bude spokojená.

Jenže jsme v Oltecu. Tričko za 100 Kč a možnost dopravy jen přes kurýra za 155 Kč… zamotala se mi štricla a šlahl sebou vo zem. To si Kometo ze svých fanoušků děláš prču? Proč si tričko nemohu vyzvednou na Nových sadech 40 v oficiálním fanshopu?

Co naplat, hodím drát na telefonní číslo uvedené na e-shopu (číslo je do kvelbu na zmiňovaných Nových sadech v Brně). Ptám se milé kocny, jestli je možné objednat přes e-shop a vyzvednou u nich. Ne, nejde to, e-shop je provozovaný v Práglu a zasílají to kurýrní službou. Přečtěte si to ještě jednou, e-shop pro fanoušky Komety je provozovaný v Práglu (Praze) a zboží posílají jen kurýrní službou za 155 Kč. Ptám se tedy, jestli mohu přijít do kvelbu (kamenného obchodu) a tričko si koupit tam. Ne, nejde to, tohle tričko téhle velikosti nemají skladem, musí ho objednat (opět v Práglu). Takže já na to mastím.

Emoce prodávají. Nic nového pod sluncem. Kometa je značka a někteří lidé jsou ochotni za ni utratit hodně peněz. Značky nám tak pomáhají dosáhnout pocitu štěstí. Podobné to je s lidmi. Brzy zapomenete, co někdo řekl, ale jak jste se s tím člověkem cítili, to nezapomeneme. Já se s Kometou cítím v ponoru, ale pravda, nejsem zase ochoten utratit hodně peněz. Takže žádná křeč, Kometo, ale péče o fanoušky, respektive marketing, je mizerný.

Zkusil jsem si objednat tričko na e-shopu HC Sparta. Nejenže si mohu tričko vyzvednout na dvou místech, případně je doprava za velmi dobrou cenu, ale ještě nabízí personalizaci (vlastní číslo a jméno na tričko za rozumný příplatek).

Kometko, Kometko, mám tě rád, ale klepeto na hercnu, tohle je hakl krén. Nebo že by to bylo nějaký cajzlovský šmé?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ladislav Dvořák | pondělí 5.11.2018 14:33 | karma článku: 16,29 | přečteno: 477x