Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

22. 3. 2010 21:41
Je snad pohlavek projevem pedofilie...

problem je v tuposti ceskych novinaru, kteri prekladaji ze zahranicnich, zejm. nemeckych zdroju. V nemcine, zejm v zapadni  jazykovem uzu, se slovem ´´missbrauchen´´  oznacuji  totiz  fyzicke tresty.

Dnes by tak byl obvinen i biskup  J.A. Komensky, neb napsal, ze jest dobre obcas ditko nezbedne proutkem lehce premrstiti.

Bratr soucasneho  papeze  Georg Ratzinger mrksnul takto po jednom rozjivenem fakanovi zidli. Fysicke trsty byli driv naprosto obvykle ve vsech skolach. Pokud bych to mel posuzovat podle soucasnych kriterii, tak v cs. statnich skolach bylo v minulosti ´´tyrano´´  80 procent zaku.

Pokud by se jednalo o  provozovani ´´sexualverkehr´´, ´to by bylo horsi, ale zatim jsem o takovem pripadu neslysel, ale jiste brzo uslysime. protoze neco takoveho si media z 99 procent ovladana  sionisty a zednari nenechaji ujit.

0 0
možnosti
S

Semper2

22. 3. 2010 21:42
A proto vyzyvam veschny,\ kteri byli tyrani v komunisitickyc

A proto vyzyvam vesechny, kteri byli tyrani v komunisitickych  statnich

skolach - zalujte sametobolseviky i zidobolseviky;-)

0 0
možnosti
K

Kozlík_

22. 3. 2010 11:03
Celibát není spojen s pedofilními a homosexuálními kauzami

Celibát jistě znamená vyšší riziko, že kněz bude mít nemanželské děti, nebo žít na faře s kuchařkou či jinak jej porušovat. Jeden takový pan farář, nyní už starý, učí na církevní škole. Vůči tomuto bylo dosti lidí tolerantní, jiní to využívali, aby tím omlouvali svoje smilstvo či cizoložstvo.

Pedofilní či homosexuální skandály jsou něco jiného. Zde jde o perverzi, o věc daleko horší. Pokud má někdo perverzní sklony a chutě a nevzepře se jim, pak zde případný sexuální život s ženou nic nevyřeší. Jsou přece známy různé případy, kdy ženatí otcové dál prováděli perverze - zneužití dcery či nemravné chování před ní, nebo utajovaný homosexuální vztah. Celibát tu může fungovat jen jako jakýsi filtr. Dotyčný se snadno odřekne manželského života, protože ženy ho netáhnout. A uplatňuje své zvrácené chutě vůči nezletilým dívkám (pedofilie), chlapcům (pederastie) či jiným mužům (homosexualita).

Píšete správně, že velkým problémem je pokrytectví, jakým to církev řešila.

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3111x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...