Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JEBM

Joachim Eichmann bude mluvit!

5. 4. 2010 22:36
Co to chlape melete?

Kolik "prostoru"? Tedy ptám se já: "Kolik prostoru věnují média zprávám o útocích jedné (z politicko-korektního zákonu) nejmenovatelné menšiny na většinu? Kolik prostoru dostávají každý den lidé,kteří byli zmáceni,okradeni či zabiti jistou sortou pachatelů,kteří se díky dnešním zákonům (anti-diskriminačním) smějí do kamery. Kolik prostoru dostává slušný,bezúhoný občan oproti prostoru jedné romské rodiny,která vypráví v hlavní zpravodajské relaci všem štábům deset minut pohádky o nerozbitých láhvích s obsahem rostlinného oleje? A mohu pokračovat,nicméně to by bylo na blog,který by "prostor" nedostal!

Váš výlev spravedlnosti jsem nedočetl ani do půlky. Pokud bych si chtěl přečíst jiný,podobný nesmysl od člověka,co problém neřeší,nýbrž se v něm vozí,zajdu na jistý,konkurenční bulvární server,který platí "gádžové",ale čtou a píší ho romové proti "gádžům"!

Pane... koukněte se na karmu,a posléze na komentáře. A pak se zvědněte,vytáhněte roletu,otevřte oknou a podívejte se ven... 

0 0
možnosti
NM

nesmrtelná medvědice

30. 3. 2010 17:09
Aha takže pokud "extrémista" vystuduje VŠ

tak je to asi určitě špatná škola;-D.

mě byste také patrně označil za extrémistu. Tak Vám vysvětlím, jak mne vidí průměrný ovčan.1) Nesvěřím mu svůj názor- vidí mne jako normální osobu a hodnotí mne podle mých vlastností objektivně

2) kdybych měla zatmění mysli a řekla bych mu všechny své názory hned a s patřičným pojmenováním, viděl by mě jako extrémistku

3) pokud mu řeknu své "extrémní" názory v době kdy se už dobře známe, budu pro něho normální člověk s několika málo extrémními názory.

CO z toho plyne? a) můj "extrémismus" je jen nepatrnou součástí mé osobnosti. kdo vlastně nemá ani jeden extrémní názor? Kolik extrémních názorů musí člověk mít, aby byl extrémista?

0 0
možnosti
NM

nesmrtelná medvědice

30. 3. 2010 17:12
Re: Aha takže pokud "extrémista" vystuduje VŠ

Uvedu jeden příklad, před kolegy jsem si dávala bacha na pusu. Pak jsem je slyšela bavit se mezi sebou a měli mnohem radikálnější názory než já. kdyby ovšem své názory ocejchovala nálepkou nějakého -ismu a řekla jim já jsem -stka, zle bych pochodila. A proto raději mlčím, nikdo mě na VŠ a v práci k žádným extrémistům neřadí, a já tak mám mnohem snadnější život než na SŠ.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

30. 3. 2010 13:35
Já jsem socialisticky vyučen eletrikářem,

kapitalisticky jsem si pořídil maturitu v oboru.....tak nevím kam zapadám.

Na jednu stranu mám i přátele mezi cikány,na druhou stranu pro většinu se kterými jsem přišel do styku,když kradli,rušili noční klid,propíchli mi gumy u auta,okradli mého syna,či se pokusili obrat mne;-D(kdybyste viděl jaké jsem velikosti a postavy pak by jste i pochopil ten smajlík).....tak pro většinu jsem rasista a nácek.

Vždy při tom jejich kulturním obohacováním mého rozhledu,jsem používal slovník za,který by se možná styděl i příslušník SS a mé reakce nebyli kulturní a ani o vyjednávání či přemlouvání.

Holou hlavu mám už od 1990,bylo to pohodlnější při mé plešce.14 let jsem měl i uniformu,kurňa kam já teď vlastně zapadám?

0 0
možnosti
B

bullterrier.se.usmiva@seznam.cz

30. 3. 2010 15:28
Re: Já jsem socialisticky vyučen eletrikářem,

Vítej mezi normálními lidmi ;-D.

0 0
možnosti
B

bullterrier.se.usmiva@seznam.cz

30. 3. 2010 13:17
U nás ve firmě je počet vysokoškoláků

asi 30% a nejsou to žádní kecálisti (rozuměj humanitní obory), ale technici, kteří opravdu musí umět a vysoká škola byla cesta, ne cíl. A když příjde na cikány, tak by se za názory nemuselo stydět ani to nejagresívnější křídlo Dělnické strany. ;-D

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

30. 3. 2010 11:54
Aha,

tak najednou se ukazuje, že "společnost vzdělání", tak fedrovaná zdejším EUrohujerským establishmentem, se najednou jeví být prázdným trikem, ne-li podvodem, a získaná vysoká "míra vzdělanosti" jen papírovým ukazatelem nic neříkajícím o skutečné vzdělanosti. Pokud ale hodláme tímto způsobem "zvyšovat vzdělanost lidových vrstev" a kasat se vysokými procenty vzdělanců, pak ale musíme připustit, že i extremistická scéna se patřičně personálně "zkvalitňuje" a roste v ní procento vzdělanců úměrně jeho růstu ve společnosti. Pokud zpochybníme vzdělání zastánců Dělnické strany, musíme zpochybnit celý současný evropský koncept "vysokoškolského titulu každému idiotovi", který má zajistit evropskému sociálnímu modelu prosperitu na věky věkův Amen.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

30. 3. 2010 11:58
Re: Aha,

R^

0 0
možnosti
A

Amoniak

30. 3. 2010 10:44
Proč ne?

Proč si myslíte, že by se strany z okraje*) nemohly stávat akceptovatelnější pro širší skupinu osob? Znechucení z velkých stran, problémy zametané pod koberec, jpoliticky korektní newspeak těch parlamentních ... Myslím že je s podivem jak málo tahle okrajová scéna žije.

----

*) extrémismus je pro tyhle "čajíčky" poněkud přehnané označení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...