Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J51i12ř43í 68R77o97d

28. 11. 2012 18:42

Dávám karmu autorovi a chci se zeptat všech kritiků pana Kalouska, jak by se měl chovat ministr finací zodpovědněji? Jakou má ministr financí jinou možnost?  Kde a jak má šetřit? Má snad snížit platy státním

zaměstnancům(učitelům, lékařům a podobně)? Dovedete si představit, co by

následovalo? Já osobně vidím chování stávající vlády jako zodpovědné a

nutné. Rychlejší tempo zadlužování státu by bylo daleko více

nezodpovědné!! Tak a teď do mě:-)

1 0
možnosti
JH

Ty výhrůžky jsou opravdu ošklivé a, u Kalouska, neefektivní.

Ale za důsledky svých činů by odpovědnost nést měl - alespoň deset let.

4 0
možnosti
MF

Já se vůbec nedivím, že někteří lidé Kalouskovi vyhrožují či přejí smrt. Kalousek je skutečná škodná, která již celá léta ekonomicky ruinuje tento stát. Kalousek je hlavní strůjcem asociální politiky, která likviduje řadu rodin. A že se tito lidé ozývají, to je v pořádku. Je třeba, aby zažil "blahodárnost" svých skutků na vlastní kůži. Na jedné straně hrdinsky sebere peníze těm nejchudším, kteří se nemohou bránit - důchodcům, invalidním důchodcům, maminkám s dětmi - ušetří pár miliard a na druhou stranu vyhodí desítky miliard za naprosto nesmyslné církevní restituce. Skutečným strůjcem asociálních Drábkových "reforem" není Drábek nebo Mullerová, ale Kalousek. Tento člověk nemá a nechce mít slitování, takže není důvod proč by ho měli mít obyčejní lidé, kteří Kalouskovo "blaho" zažívají na vlastní kůži každý den. A to se ani nebavím o vytunelovaných miliardách, které má Kalousek za nehty z minula. Tady dělá "reformy" člověk, který je spoluzodpovědný za tunelování naší země. Směšné.

7 2
možnosti
KD

Ale Kalousek je asi rok rozvedený, tak jakou myslí rodinu? Věřím, že nějakou neslušnou SMS dostal, ale jen ať si vzpomene, jak on sám jedná, například jeho telefonát poslanci Skokanovi.A co předváděl v případě Parkanové.!! Kalousek prostě rád provokuje, naposled, když pohrozil, že v případě neprohlasování daňového balíčku seškrtá hlavně finance školství. Prostě dává najevo svou nadřazenost, ovšem ničím nepodloženou. Jestli se mu ty SMS nelíbily nechť podá trestní oznámení a nezve k tomu hned tisk a televizi.

3 0
možnosti
VS

Demokraticka velikost 1. republiky!

Když v ostravském hostinci U Chlebka v den státního svátku 28. října v roce 1925 slévárenský dělník Jan Křivánek přirovnal prezidenta Masaryka k exkrementu, skončil v base. Udali ho dva spolustolovníci a zároveň kolegové z železáren.

Nebo Jiří Kotas urazil ve vesnické hospodě čest prezidenta Masaryka v roce 1935, když už údajně nevydržel poslouchat oslavné rozhlasové pořady o prezidentovi. Nafasoval pět týdnů tuhého vězení. Teofil Zahraj z Albrechtic u Českého Těšína byl ve stejném roce odsouzen na týden za potupu obrazu prezidenta Masaryka, neboť prohlásil: „Takový kousek papíru bych potřeboval na zadek.“ Harmonikář Valentin Dužík si v roce 1929 vysloužil měsíc vězení za výrok: „Prezidenta měli už dávno ďábli sebrati a dávno již měl zesnouti.“ Josef Pavlas odešel od soudu s měsíčním trestem za výrok v karvinské hospodě U Barona: „Masaryku, byku, už si měl být dávno pod drnem.“

5 0
možnosti
MS

Snad si děláte pr...?Srovnávat exkrement s Masarykem!:-)[>-]

0 0
možnosti
RK

Podle zvoleného slovníku se mi spíš zdá, že si ty SMS poslal Kalousek sám ;-D;-D;-D

5 1
možnosti
DR

D52a82v17i53d 74R58a11i35n

23. 11. 2012 10:06

Jenže ono to s Kalouskem asi vážně jinak nejde. Pořád díky němu budeme platit víc a víc. Možná, kdyby jeho parchantům fakt někdo podřízl krk, že by si to DPHčko rozmyslel!

5 11
možnosti
ZB

Ukázkový příklad názoru českého primitiva...

3 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti
Foto

Dobrý den,

děkuji vám za váš názor.

Z mého pohledu se jedná o mnohem závažnější čin s mnohem vyšším stupněm nebezpečnosti pro celou společnost. Jak píšu v mém článku --- jsem přesvědčený o tom, že správná ani dobrá cesta pro tuto společnost není cesta nenávisti, zloby a urážek, a to v jakékoliv formě. Odmítám to přijmout jako realitu všedního dne a jsem připravený proti Zlu ve všech jeho podobách bojovat.

Přeji vám pěkný den!

5 3
možnosti
OH

Z tohoto blogu nemám dobrý pocit. Zveřejnění se čísla politiků, pár pošuků vyhrožuje násilím, objeví se uvědomělý občan a jeho blog je hned na titulce.

Mimochodem kde jste byl a psal když pan Kalousek "vychovával" (čti fackoval)  na ulici s oporou goril na pozadí? Kde jste byl a co jste psal, když pan Kalousek zatloukal a zatlouká hřebíčky do rakve ekonomiky (zvýšení daní škodí ekonomice, to snad ví každý)

Kde jste byl když pan Kalousek navrhl, že stát vystřelí pár miliard k nebesům pro větší slávu boha a církví v době kdy se naše země topí v dluzích a ekonomické krizi? Možná jste psal, ale na titulku se to nedostalo. Teď jste ale napsal vhodný a užitečný článek a tak máte svou slávu. Nepřipadáte si jako užitečný kašpárek?

A teď abych ujasnil svoje názory. Vyhrožovat panu Kalouskovi smrtí či násilím není správné. Vyhrožovat jeho rodině je přímo odporné. Ale fláknout panu Kalouskovi facku je asi stejně zavrženíhodné jako když ji on fláknul na ulici pod ochranou goril a prošlo mu to.

14 2
možnosti
Foto

Dobrý den,

děkuji vám za váš názor.

Jako užitečný kašpárek si nepřipadám. Můj článek je o tom, že nesouhlasím s nenávistnými projevy vůči komukoliv --- jednoduše to nepovažuji za řešení ani za dobrou cestu někomu vyhrožovat smrtí...

Přeji vám pěkný den!

5 3
možnosti
KS

V antice neměli lidi, kteří v životě nic nedokázali, vůbec volební právo. A volili tak lidé schopní a lidé moudří.

3 1
možnosti
OH

Podobně jako neměli volební právo otroci, ženy a lidé s majetkem pod jistý limit.

Je vždy pěkné vídět, jak si někdo vyzobe co se mu hodí a pak to prezentuje jako základní myšlenku jisté doby či kultury.

A vy jste svým prohlášením chtěl dosáhnout čeho? A mimochodem, čeho jste dosáhl vy?

5 1
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...