Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

LunaEstrela

7. 2. 2012 10:47
No to mate tak

kazdy at je ceneny za to co umi. Absolutne nechapu, proc jako zena ktera na sobe tvrde pracovala a studovala bych se pak mela nekomu pomaku omlouvat za to, ze mam vice penez nez nekteri muzi, kteri proste nejsou tak chytri, nebo proste se tak nesnazili atd. myslim, ze je zalezitosti kazdeho paru jak se dohodne a muz by snad mel byt rad ze ma schopnou zenu, ktera do domacnosti prispeje dost penez a ma se tak dobre cela rodina. tyto diskuze nad tim, proc zeny vubec nektere maji vice penez atd to je snad fenomen jen CZ, fakt sem nezazila tolik blogu a clanku a utoku na chytre zeny v zadne jine zemi. Vy pisete hezky a slusne, ale je vazne uz trochu unavujici porad dokola na toto tema.

1 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

7. 2. 2012 1:07
aby mi manžel říkal

co si mohu koupit a kam mohu jet.......No to by tak hrálo!!Rv

1 0
možnosti
N

NTPT_PODRUHY_ZAKAZANY

6. 2. 2012 23:42
manželka je vpodstatě cizí tluswj a zlej chlap

kterej smrdí bije mě a bere mi peníze...

0 0
možnosti
Q

QQ.

6. 2. 2012 13:50
Emancipace

Ja ty zeny chapu, muzi se v historii chovali k zenam tak, ze emancipace byla nevyhnutnym dusledkem, neslo udelat nic jineho nez se prosadit a sve misto na slunci si vyboxovat. Druha vec je, ze se to bude muset "usadit", musi si to sednout, musi tam probehnout korekce nahoru a dolu... Je tezke dnes rici, kde si to nakonec sedne, a kde nastane nova rovnovaha. Doufejme, ze to nebude ve svete, kde budou mit psy, zide a muzi zakazano vstup do voznu zeleznice, a  tak podobne. Faktem ale je, ze i dnes se casto za muze musim stydet. Kdyz vidm jak se chovaji k zenam v ruznych krajinach sveta, jak se chovaji k zenam i u nas, je to na dlouho. Vetsina z nas se rovnovazneho klidu nikdy nedozije a zivot prozijeme ve viru vyhlazovaci valky.:-(

1 0
možnosti
S

Sudo

6. 2. 2012 12:14
civilizace

Ve VŠECH kulturách v historii a někde i dneska je žena, která má a stará se o děti považávána za úctyhodnou a společnost si ji váží.

U nás je žena s malými dětmi - na mateřské - považována za hlupačku, co je doma - NIC nedělá a nechá se živit od manžela. Pokud nastoupí do práce, dostane horší práci, méně pěnez a je považována za problémovou, protože si DOVOLUJE starat se o nemocné děti....

A pak se ženským divte, že raději chcodí do práce, mají maximámně 2 děti.

Až si manželé (muži), zaměstnavatelé a bezdětní  budou vážit svých žen matek, tyto budou rádi doma s dětma. Pak nám stoupne porodnost.

Co třeba psát blogy o tom, jak je péče o děti a domácnost náročná a jak si vážíte svých žen, za to, co pro Vás dělají????  A jak rádi svoji rodinu zabezpečíte finančně, protože víte, že bez ní byste byli nicky???  A o tom, že svojí ženu považujete za partnera - ROVNOCENÉHO, protože co je samotný chlap? Nic. Stejně jako sama ženská.

0 0
možnosti
JK

Jaroslav Kysilko

6. 2. 2012 12:21
Re: civilizace

Dobrý den,

děkuji vám za váš příspěvek k mému článku. Souhlasím s vámi!

Nikdy mě ani nenapadlo, že žena doma na mateřské nic nedělá a nechá se živit - práce spojená s péčí o děti mi vždy přišla jako přinejmenším stejně náročná (ne-li náročnější) než jakékoliv jiné "zaměstnání". Myslím si, že ženy a muži se potřebují navzájem a dohromady tvoří jeden celek. Přál bych si, aby se navzájem tolerovali, respektovali, milovali!

Přeji vám pěkný den, JK

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...