Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Síla lží. Kdyby si strůjci hadrovky( tuším, že to byli páni z kontrarozvědky, vzhledem k metodám práce) nevymysleli vraždu studenta, tak by sotva vyrazili Pražané do ulic. Kdyby Zeman nelhal v předvolební kampani, sotva by byl zvolen. Co chcete od národa, který skáče na lži, jak myši na špek v pastičce?

1 0
možnosti
Foto

Miloš Zeman se nijak nezměnil. Proto nechápu pokles popularity. Už před svým zvolením do presidentské funkce lhal, nemírně pil a byl vůči svému okolí sprostý. Teď je to stále stejný člověk.

Že by někteří jeho voliči prohlédli? Pozdě, ale přece?

5 0
možnosti
JC

Kdyby volby nevyhrál dědek Zeman, vyhrál by je dědek Schwarzenberg.

Bylo by to lepší nebo horší?

Já myslím, že by to bylo horší. Například žádné předčasné volby by nebyly, v čele vlády by dnes byl Kalousek, Drábek by se do vlády vrátil, ODS by se rozpadala možná i rychleji než teď a vláda by dál vládla proti lidem.

0 0
možnosti
Foto

Nijakou oslnivou osobnost bychom v čele státu neměli ani v knížeti. Jen noblesnější.

4 0
možnosti
PV

P48a48v23e33l 80V88é23b36r

2. 12. 2013 11:55

Plivněte na Zemana a karma zaručena. Faktů netřeba, všichni ti, co v něm našli svého nepřítele, se i tak budou tetelit.

1 5
možnosti
PP

Vy budete dost nešťastný člověk.

4 0
možnosti
Foto

Zeman má nespornou a obrovskou zásluhu na tom, že se naším prezidentem nestal Schwarzenberg. Ostatní věci jsou proti této skutečnosti jen podružné maličkosti.

2 7
možnosti
PP

Jste opravdu perla zdejších blogerských diskuzí. Netuším, jestli někdo dokáže určit, zda je to bravurně zvládnutá hra na cuchání nervů těch ostatních nebo snad je možné, aby byl někdo tak postižený .....?

10 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...