Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

ja taky , jako pani Cihakova. Ja z toho jsem tak unavena.....to je porad dokola. Uz jen ten jeho ksicht na fotce....musim rychle vyvinout nejakou prijemnou cinnost. Ach, ach jo.

1 0
možnosti
TH

PS : to uz vubec nechapu, ze mu soud nenaridi navstevu nejakejo jejich neutralniho lekare, nejlepe dvou.

1 0
možnosti
Foto

Jsem politickou i společenskou situací u nás tak otrávená, že se mi nechce už na nic reagovat...

Zrovna tak jsem se cítila když nás přijeli "zachraňovat" Sověti. Co s tím? Nechtěli právě toho naši velikáni dosáhnout?

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

děkuji vám za váš příspěvek. Sdílím vaše pocity. Mnohdy jsem si říkal, že už přestanu glosovat podobné věci v naší společnosti, neboť je to všude - kam se člověk podívá, děje se něco nekalého. Občas to vypadá, že to nemá cenu. Ale i přesto mám pořád potřebu o tom psát - pořád věřím tomu, že se lidé mohou změnit a že společnost se nakonec bude schopná s gaunery, špatnými politiky a vykradači státní kasy vypořádat - třeba tím, že budou za své činy po právu odsouzeni a uvězněni a rovněž tím, že budou muset ze svých nakradených majetků uhradit veškeré škody, které napáchali.

Přeji vám pěkný den! JK

0 0
možnosti
FK

"půjde kmotr do vězení, nebo ne? "  Který? Snad ne Jaromír Foltýn? A nebo, že by? A vůbec, jste pro?

0 0
možnosti
Foto

...nerozumím vaší reakci na můj článek, ale přeji vám pěkný den!:-)

4 1
možnosti
GH

"Kdyby to nechal být a neodvolával se proti původnímu verdiktu, tak mohl mít podmínku (...)"

 

Kdyby se neodvolal, dopadlo by to stejně, protože se proti výši trestu odvolal jak pan senátor, tak státní zástupce. Za domácí úkol si zjistěte, v čem je pointa.;-)

1 2
možnosti
Foto

Dobrý den,

děkuji vám za upřesnění. Máte pravdu, odvolala se i státní zástupkyně, která požadovala změnu podmínečného odsouzení na nepodmínečný trest. Nicméně, i přesto zůstává faktem, že cílem odvolání odsouzeného Nováka bylo nemít ani tu podmínku (tedy zcela jistě nepočítal s tím, že dostane trest natvrdo), a je pouhou spekulací, zdali by se státní zástupkyně odvolala i tehdy, pokud by odsouzený podmínečný trest přijal a dále se neodvolával. Pravdou také zůstává, že se jakýkoliv byznys řídí lépe s podmínečným trestem na svobodě než z vězení, tedy také v tomto bodě si za svými větami v článku stojím...

Přeji vám však pěkný den a ještě jednou díky za vaši reakci!:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...