Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

BingoXX

23. 4. 2010 10:30
pravicově vymyšlené důvody

Ze strachu – volím ČSSD do PS již potřetí, takže tento důvod neplatí

Ze zvyku – naprostá blbost, komu se líbí chování komunistů, může volit rovnou KSČM     Z pohodlnosti – se nechodí k volbám vůbec, takže zase mimo     Ze zoufalství – bude volena TOP 09 a VV nebo lidovci a zelení    Z nepochopení – velmi dobře chápu program ČSSD, nikdo mne na nudli netáhne    Z rozhořčení – rozhořčen jsem  celou ODS a nejen Topolánkem, zosobňování politické strany  je naprostá hloupost, volil bych ČSSD i  kdyby ODS vedl kdokoliv jiný.

0 0
možnosti
PL

Pedro de Randahl

23. 4. 2010 10:37
Re: pravicově vymyšlené důvody

Pane Bingo Topolánek už není lídr strany to jen čssd ještě nestihla u vás změnit billboardy. Jinak chápu Váš postoj,směju se jen tomu,jak je Vaše chápání programu z negativní kampaně objektivní. R^

0 0
možnosti
T

tulda

23. 4. 2010 10:11
Jednoduchá odpověď.

Voliči vědí, že ČSSD nezbyde nic jíného, než své sliby plnit. ODS své sliby z programu Cesta po modré nesplnila jedinným bodem a naopak porušila jednoznačně písemnou Smlouvu s voliči. Takže Paroubek vivat.;-D

0 0
možnosti

debater

23. 4. 2010 10:17
Re: Jednoduchá odpověď.

a zacopak oranžoví ty sliby budou plnit? Státní kasa má hlavně po jejich panování ve dně díru a další příjmy rozpočtu zdaněním bohatších je jen chimérou. Poslední slepici snášející zlatá vejce, tedy ČEZ, zaříznou regulací ceny elektřiny. Myslím, že mnoho toho splnit nedokáží.

0 0
možnosti
PL

Pedro de Randahl

23. 4. 2010 9:34
Podle mě jde jen o lidi

Stejně jako nejde volit ODS pro Langra a ty ostatní komanče v modrém nejde volit ČSSD pro Ratha sobotku a ostatní komanče. btw: může mi nějakej socan vysvětlit proč je Sobotka nejoblíbenější politik v zemi? nebo pravičáci proč John,když ještě ani neni politik?

0 0
možnosti
AN

kulinek

23. 4. 2010 9:25
pokračovat

Pane autore - zkuste pokračovat. Třeba ještě na něco přijdete. A také, prosím, napište proč lidé volí jiné strany - třeba ODS, TOP 09, VV atd. Nebuďte tak fascinován a přitahován pouze tou jednou stranou a jejími voliči. Děkuji.

0 0
možnosti
T

Tecumtha

23. 4. 2010 9:22
Jediný důvod který vidím já je naivita a hloupost.

Člověk se zdravým rozumem už nemůže volit žádnou stávající parlamentní stranu. Spálit se dvakrát dobrovolně o stejná kamna může opravdu jen trouba. A uvědomte si, že teď už by to bylo dokonce potřetí !

0 0
možnosti
JNO

já nic,to oni

23. 4. 2010 9:17
tuldo a pochu -stejně jen pomlouváte

do něj......trochu pomluvit,zamlžit a hlavně zesměšnit.Je jedno jak....tak hurá!

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...