Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

certik_bertik

3. 8. 2011 19:07

ho volit nebudu, ale nevím proč by si JP nemohl založit vlastní stranu

0 0
možnosti
OM

Opsaná diplomka Bc.Macury

3. 8. 2011 18:14
Dovolím si parafrázi

Hluboce nesouhlasím s politickým programem Jiřího Paroubka, ale budu vždy bojovat za to, aby si jej mohl prosazovat v rámci politické strany (pochopitelně v mezích daných zákonem)

1 0
možnosti
OM

Opsaná diplomka Bc.Macury

3. 8. 2011 18:15
Re: Dovolím si parafrázi

A nenadávejte mi prosím - jsem jen opsaná :-)

0 0
možnosti
M

MPoks

3. 8. 2011 17:10
Potřebujeme jiné strany?

Určitě ano, ale ne takové, jako je nejhorší strana od roku 1918 - TOP 09.Rv

0 0
možnosti
JA

100dukátů

4. 8. 2011 15:04
Re: Potřebujeme jiné strany?

Horší než VV ? To snad ne.

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

3. 8. 2011 16:55
Váš článek je falešný a prázdný

vůbec jste například nedoložil, jaké politické strany dle Vás potřebujeme a proč strana pana Paroubka takovou stranou nebude.

0 0
možnosti
G

Gašpo

3. 8. 2011 15:42
Poviem Vám to takto

Ja som celkom za. Preskočilo mi? Nie, len som už dospel k záveru, že čakať niečo od politiky je hlúposť. Každá strana nás dovedie na dno, dnes je to už isté. Ak by sa našla nejaká strana mesiášov, tak nezíska od ovčanov dostatočnú podporu aby mohla meniť legislatívu. Takže je to jedno.

Politiku už beriem ako folklór, cirkus, hoc za nekresťanské peniaze. A keď už mám byť vďaka tomu zadĺžený až po uši, tak nech je to aspoň zábava. A poslednou dobou mi klauni ako pán Paroubek celkom chýbajú.;-D

0 0
možnosti
K

Kozel_

3. 8. 2011 15:36
Tentokrát nesouhlasím

Za prvé je myslím špatně se ptát, jestli potřebujeme nějaké politické strany nebo kým vedené. V demokracii musí být naprostá volnost nové strany zakládat, staré oživovat a to smí dělat každý. Právě účast takové strany ve volbách ukáže, nakolik lidé o tu stranu a zejména jejího lídra skutečně stojí. Takže já bych si velice přál, aby JP měl svoji partaj, kde by byl šéfem. Pomohlo by to čssd a levici vůbec. Nejsem levicově založený, ale budu jen rád, když v čssd Paroubek nebude. A zároveň když bude v jiné partaji, takže hlas jemu nebude hlasem pro čssd a opačně. Tragédií naopak bylo, když Paroubek do čssd přišel a jak se stal šéfem, tak se strana stala stranou jednoho muže, aspoň pokud jde o celostátní vedení. Co přinášel, to nebyla socdem politika, ale spíš své známé podivného ražení: kočkoklan, Ratha, pan nějakého Bendu, ochranku na veřejných mítincích mu dělal někdo se záznamem v tr. rejstříku atd.

1 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...