Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

19. 8. 2010 0:05
Nevím...není příjemné...

...gdyž se něgdo agresivně a expresivně naváží do druhých...nícméně...ono není až tak špatné zase vidět po čase při kouknutí na sklo...co tam po kom zůstalo jako v zrcadle...takže až tak černě bych to neviděl, i gdyž ve spoustě věcech s Vaším blogem souhlasím;-D

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

18. 8. 2010 17:59
Úcta

Pane autore, Váš článek jsem pochopil, na rozdíl od některých jiných, že voláte nikoliv  po cenzuře, ale evidentně  po autocenzurě v blogařském světě s cílem zkvalitnit úroveň a vyhostit sprosťárny, netoleranci, nenávist a samoúčelné útoky. To  je naprosto na místě,  žádoucí. Nad některými články a zejména komentáři se oči protáčejí, a našinec se za ně až stydí. Ale jsou pouhým zrcadlem naší současnosti a měřítkem její kvality, a to co je a jaká je se stěží  podaří přes nejlepší snahy tak hned napravit. Ve společnosti  totiž neexistuje "úcta", ta zvláštní kategorie která je nezbytným fenomenem dobrých mezilidských vztahů. Důsledek minulosti i současnosti. No tím chci říci, že je nezbytné se se situací smířit,  dál pokračovat svou důstojnou cestou, věřit v lepší budoucnost a něco pro to dělat.    8-o

0 0
možnosti
E

echo.3

18. 8. 2010 17:37
Konešně to zase někdo pojmenoval

Pane Jaroslave, Vás si přečtu vždy v poklidu.

:-)

Ode mě opět karma.

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

18. 8. 2010 14:46
rekl bych, ze jste nepochopil smysl blogu

Blog neni zurnalistika ani jeji nahrada, mozna misty muze byt podobny. Je to takovy osobni zapisnicek - nekdo tam da sve umelecke pokusy, nekdo napise, co se mu honi hlavou, nekdo napise nejnovejsi poznatky z ruznych oboru ci vlastni teorie a nekdo se vyzvraci ze svych traumat. A je to tak dobre - je to osobni misto k osobnimu vyjadreni. Ma prave takovou uroven, jako ma jeho autor. A karma neni nic jineho, nez oblibenost u ctenaru. Vypovida o nich.

Ano, muzou se vam ruzne clanky nebo cele blogy nelibit, stejne jako komukoliv jinemu. Je na to jednoduche reseni - necist je. Kazdy ma stejne pravo se vyjadrit, jako vy. Vy to pravo mate - proc ho chcete brat ostatnim?

Jsem proti jakekoliv cenzure a omezovani (maximalne beru tu z ciste zakonnych duvodu, i kdyz jsem proti jakemukoliv omezovani svobody slova), protoze to je prave svoboda. A vadila by mi "vyssi moralni autorita", co by rozhodovala, kdo je hoden a kdo ne. To uz tu bylo, nedopadlo to dobre a rad bych aby se to nevratilo.

0 0
možnosti
L

Luisa

18. 8. 2010 15:59
Re: rekl bych, ze jste nepochopil smysl blogu

R^ souhlasím: "... má právě takovou úroveň, jako jeho autor (rozuměj: autor blogu či příspěvku)"

A dospělý čtenář snad nepotřebuje, aby mu to někdo "filtroval"... (I když filtr nebo spíš rozdělení na článek s diskuzí a bez diskuze, bych uvítala).

0 0
možnosti
E

eNden

18. 8. 2010 13:35
K čemu je takový

obecný článek? Myslí si autor, že se výbojní blogeři po přečtení takového článku zastydí, půjdou do sebe a napraví se? Silně o tom pochybuji. Jestliže se autorovi nelíbí chování určitých kolegů blogerů a domnívá se, že porušují zde platný kodex, bylo by asi účinnější prodiskutovat to s adminy. Jestliže oni nechávají prostor blogerům, dle popisu autora, pak jim útočné články asi proklouznou mezi prsty (tedy přehlédnou je) nebo jsou v rámci kodexu v pořádku.

Škoda, že autor neuvedl jediný konkrétní článek, jediného konkrétního autora, který by porušoval kodex a byl nad míru útočný. Takto je to jen mlácení prázdné slámy ...

Stalo se nemilým zvykem, že se sice kolegové blogeři navzájem v článcích napadají, ale když to nevadí adminům, pak je asi cosi shnilého ve státě administrativní.

Mně osobně takové chování vadí a vypovídá cosi o autorovi, který veřejně svého kolegu dehonestuje ...8-o

0 0
možnosti
SG

strycek-Joe GmbH

18. 8. 2010 13:28
Nechápu Kysilko, co Vám vadí

úroveň článků je dobrá, a diskusí ještě vyšší. Já jsem velmi spokojen, jen tak dál, vážení přátelé ! R^

0 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

18. 8. 2010 13:11
Majitel serveru

se snaží vydělávat na reklamě. To znamená co největší čtenost, bez ohledu na kvalitu. Celý systém blogů se postupně stává nepřehledný, kvantita převládá nad kvalitou. Snahou autorů je pak získat nějaké pofidérní ohodnocení, zvané karma. V důsledku to ale vede k jednostraně psaným článkům. Napadat kohokoli je pak výhodné právě pro zvýšení karmy. 

Část autorů postupně omezuje psaní, nebo si dělají svoje další blogy na jiných serverech. 

0 0
možnosti

oldiess

18. 8. 2010 12:55
Tady se bude obsazovat pozice hlavního ideologa?

;-D

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

18. 8. 2010 14:51
Re: Tady se bude obsazovat pozice hlavního ideologa?

Volne jsou jeste 2 mista politruku, 5 cenzoru a 1 verejny zalobce. Pozice udavacu a sprostych kolaborantu jsou pocetne neomezene, predpoklada se, ze to bude spis dobrovolna cinnost, maximalne za drobne vyhody.

0 0
možnosti
JW

Wolprecht Jan

18. 8. 2010 12:45
Já bych to neviděl tak černě

Myslím, že většina blogerů se chová naprosto soudně a slušně. Ale je to jako vždy. Těch pár řvounů prostě víc vynikne.

0 0
možnosti

abrakus

18. 8. 2010 12:39
Asi ...

... čtu jiné blogy a jiné diskuse, než Vy ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...