Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

blue-mauritius

8. 6. 2011 5:58
Myslím si...

...že VV především nikdy neměli do jkékoli vlády vstoupit. Jejich dosavadní půsoení ve vládě jen ukázalo jejich nepřipravenost na vysokou politiku a ukázalo na ně jako na potenciálně větší korupčníky, než jsou ti, proti nimž ve volební kampani tak plameně brojili.

Taky si myslím, že bez ohledu na to, zda po neděli ve vládě budou či nikoliv, tato strana na naší politické scéně fakticky skončila jako možná alternativa k ODS a ČSSD.

0 0
možnosti
LC

jáša

7. 6. 2011 19:16
Rád bych se zeptal

blogera ,,3lipy ", z jaké že to p.Nečas je strany , když tvrdíte že VVmají pomáhat  p.Nečasovi v boji proti korupčníkům z ODS a ČSSD. Vy skutečně nevidite ubohost a trapnost jak trojkoalice , tak VVeček zvlášť. Vám opravdu nevadi , že trojkoalice, proti vůli většiny národa, bez snahy o kompromis chce prosazovat nějaké reformy o kterých ani zainteresováni občane nic moc nevědí. Ta zarputilost  p.Kalouska a p.Nečase Vám není podezřelá ? Trčí z toho další podvody, které už byly mnohokrát popsany. To máte opravdu takovou hrůzu z možnosti, že by kormidlo vlády převzala ČSSD ? Strašení tkzv.levici je podúrovňové. V normálním světě je běžné , že dochází ke střidání stran u vlady. Jenom diktatury a komunistické režimy tak nečiní.

0 0
možnosti

3lipy

7. 6. 2011 20:08
Re: Rád bych se zeptal

Podúrovňové by bylo volit opět stranu, která se na rozkradání stovek miliar, spolu s ostatnímki stranami dvacet let podílela.

V ODS je několik frakcí, kteří jsou podporovány kmotry, jejiž cílem je sesadit Nečase. Ten, jako jeden z mála, se snaží stranu od vlivu kmotrů očistit. V tom mu VV pomáhají. Pokud by z vlády odešly, preference jim stoupnou a ne že se stanou nevolitelnou stranou.

0 0
možnosti
JV

jafava

7. 6. 2011 18:19
Když VV odejdou z vlády, protože v pojetí ODS je koaliční

smlouva jen cár papíru na utření po velké straně, budou nám vládnout superlumpi z velké koalice ČSSDODS a co ze státu zbylo, ocitne se v jejich stranických pokladnách. To nás čekaj pěkný věci!

Doufám, že lidi ještě mají v hlavě mozky a i když nediskutují na internetu, chápou, že velká koalice, kterou ČSSD a ODS od počátku chystají, bude pro náš stát katastrofou. Za dvacet let, kdy se střídaly tyto strany ve vládě a měly v koalicích hlavní slovo, rozbujela administrativa do obludných rozměrů, státní dluh přerostl možnosti splácení, co je hrazeno z veřejných peněz je vždy předražené, veřejné zakázky zmanipulované a neprůhledně zadávané, majetek státu privatizován za směšné ceny různými kamarády politiků atd., atd.

Ale to prý je v pořádku, vždyť jsou to tradiční politické strany! Jen se objeví někdo, kdo má zájem to změnit, musí být zničen, zničen a zostuzen, do země zadupán okovanou botou. A blbý lid tomu sekunduje.

Těšte se, bude hůř.

0 0
možnosti

3lipy

7. 6. 2011 20:01
Re: Když VV odejdou z vlády, protože v pojetí ODS je koaliční

Nejen blbý lid, ale i chytří naletěli na cílenou kampaň proti VV. Jinak souhlas. Kéž by bylo takových jako jste vy více:-)

0 0
možnosti
M

mevak

7. 6. 2011 17:29
Samozřejmě, že NAJDOU !

 Vsadím se, že do této soboty už tam nebudou. Ale je to ukrutná škoda., protože zmizí korupční četník.

0 0
možnosti

3lipy

7. 6. 2011 20:11
Re: Samozřejmě, že NAJDOU !

Měly odejít z vlády už dávno a volební preference by jim vyletěly nahoru...Takhle se odepisují...škoda. Jinak máte pravdu.

0 0
možnosti
B

bajo.ano

7. 6. 2011 16:58
N E N A J D O U

 RvRv!!

0 0
možnosti
B

bajo.ano

7. 6. 2011 17:01
Re: N E N A J D O U

 být jejich huby mostem přes řeku, jsme už dávno utopenci :-P

0 0
možnosti

3lipy

7. 6. 2011 15:30
VV se snaží pomoci Nečasovi

proti kmotrům. Kdyby z vlády odešly získají jen na oblibě a preference se jim zvýší. Nečas by však skončil a kmotři z ODS i ČSSD by si s námi dál hráli kopanou. Takže doporučuji přehodnotit jednání snahu VV.

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...