Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Péťa.

13. 10. 2009 22:05
Komu pomůže zrušení Dělnické strany?

Systémovým stranám, protože se zbaví konkurence, profesionálním pseudohumanistům, protože si udrží nadstandardní příjmy a nepřizpůsobivým, protože nikdo nebude ohrožovat jejich bezpracný přísun peněz od daňových poplatníků.

0 0
možnosti
PK

Péťa.

13. 10. 2009 21:41
Národní fronta?

Takže ponechat jen strany pomyslné Národní fronty (ODS, ČSSD, KDU-ČSL, SZ, TOP 09....), které jediné mají ten správný názor? Kdo tady určuje, co je a co není extremistické? Političtí konkurenti? To je ta vaše demokracie, která tu od "revoluce" vládne? A ti voliči mají pak volit koho? Kdo bude zastupovat jejich oprávněné zájmy?

Omlouvám se za karmu, klikl jsem omylem na ten pruh s karmou místo na prázdné místo, když jsem si chtěl odrolovat stránku dál.

0 0
možnosti
J

janovak

13. 10. 2009 3:19
Vážení soudruzi!

Nebylo by nejlepší zrušit všechny strany a nechat jednu, max. dvě? Víte soudruzi kolik by se ušetřilo a kolik problémů by se odstranilo třeba se sestavováním koalic , s hlasováním PS atd? Soudruzi, toto už jsem zažil! V  demokracii o bytí či nebytí pol. stran nerozhoduje někdo z titulu moce! Nechte demokraticky rozhodnou lid (voliče) ve volbách a nebojte se o svá koryta!Ona totiž sametová revoluce je nesmysl a myslím, že odejít od koryt demokraticky je lepší, než přijít o koryta revolucí, nebo defenestrací! Doporučuji vám všem soudruhům zjistit si, co slovo revoluce vůbec znamená!Určitě ale určitě se ke slovu revoluce nehodí přívlastek sametová! Tento podvod už se určitě ale určitě nebude opakovat. Jinak psát o nějaký straně že je extrémistická je lživá propaganda! U mě je extrémistická jak ODS tak i ČSSD! Ti se chovají extrémně!;-)

0 0
možnosti
D

Deliveres

12. 10. 2009 20:32
Nechápu vaše poněkud

chaotické myšlenkové pochody. Kde jste zjistil, že Dělnická strana, zastřešuje extremistické a nesnášenlivé názory a postoje, extremismus, neonacismus a rasismus? Na její webové stránce nic takového není a ani na jejích demonstracích se nic rakového nepropaguje. Za ještě větší nesmysl a přímo demagogii považuji vaše tvrzení, že by strana v ilegalitě páchala trestnou činnost. Uvědomujete si, že tímto tvrzením se dopouštíte trestného činu pomluvy? To že by se příznivci této strany přesunuly do nově vzniklé strany jde jak vidím vůbec neuvažoval. Vaše scestné názory neomlouvá ani vaše mládí.

0 0
možnosti
O

OpalenySpoluobcan

12. 10. 2009 12:36
je to jako za

neprevlecenych komunistu v 70. letech. Kdo nejde s nami, jde proti nam. A toho bud zavreme nebo zakazeme!!!

0 0
možnosti
VN

VasekN

12. 10. 2009 11:50
:-(

Potíž je, že většina lidí řeší akorát následky věcí, ale je potřeba v prvé řadě vyřešít příčinu. Proč vůbec vznikla DS, když vyřešíme příčinu vzniku takové extrémistické strany tak nebude mít další důvod k existenci. Samozřejmě asi vždy mezi námi budou rasově nesnášenlivý lidé, bohužel spoustu z nich jsou lidé, kteří k tomu prostě mají důvod. A ten důvod vznikl tím, že se určité věci prostě zanedbali.

0 0
možnosti
VN

VasekN

12. 10. 2009 11:47
:-/

S autorem by se v některých věcech dalo souhlasit, nicméně myslím, že z principu by od druhé světové válce a holokaustu neměla mít ve vyspělém světě šanci na existenci strana, která otevřeně hlásá rasovou nesnášenlivost. Faktem je, že upozorňují na problémy, které léta nikdo neřeší a je s podivem, že se neřeší ani teď když už je evidentní, že je to velký problém. Největším zklamáním je v tomhle ohledu Kocáb, kterej přišel zřejmě na ministerstvo kvůli nějakým kšeftům, protože pro lepší soužití neudělal vůbec nic a ani nic dělat nehodlá. Tak na co nám takové ministerstvo a ministr je? Na co? No přece na ho... :-(

0 0
možnosti
JV

Georgik-I

12. 10. 2009 10:57
Ilegalita?

Zástupný problém. Je přeci jasné, že věci nezákonné, spojené s touto stranou jsou konány ilegálně...  a žádná ofico strana či jiné zastřešení na tom nic nemění...

0 0
možnosti
I

Ivík666

12. 10. 2009 9:38
Zrušení nic neřeší.

Jak už se několikrát nechali slyšet členové vedení DS, není pro ně problém založit si obratem novou stranu, podpisy už mají připravené. Myslím si, že lepším řešením by bylo víc postihovat veřejné projevy rasismu a účiněji bojovat proti těm jejich koncertům a shromážděním. Odříznout je od peněž a nenechat je dělat si reklamu přez média, tudy vede cesta.

0 0
možnosti
MB

MychalB

12. 10. 2009 9:54
Re: Zrušení nic neřeší.

Co se týká odříznutí od peněz, tak jsou jen 2 možnosti - buď jsou jejich zdroje více či méně nelegální a pak k tomu postihu mělo dojít i bez proklamací, že je potřeba politickou stranu odříznout od zdroje financování anebo jsou legální a pak je to sprosté teatrální gesto...

0 0
možnosti
MP

Vrah

12. 10. 2009 9:35
Argumentovat ilegalitou? Ne.

Argument s přechodem do ilegality mi něco připomíná – tímtéž argumentem se obhajovalo po „plyšáku“ nerušení komoušské partaje.

Nezdá se mi takový argument relevantní – je-li partaj legitimní, dává extremistům (ať nacionalistickým, nebo komoušským) punc legitimity – „vždyť je to státem uznaná (v případě komoušů dokonce parlamentní, ale co u DS není, ještě může být) strana, která legitimně reprezentuje názory občanů této země…“ Chraň nás perun od něčeho takového!

0 0
možnosti

lubossula

12. 10. 2009 9:39
Re: Argumentovat ilegalitou? Ne.

ano souhlasim s vami. Nejhorsi na tom vsem je, ze nazory, ktere prezentuje DS se jaksi stavaji "normalnim" a "legitimnim" nazorem, ackoliv nesporne patri na smetiste dejin. A to je na tom to nebezpecne. Staci vzpomenout jak se Hitler dostaval k moci..... Paralela je naprosto jasna.

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...