Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MU

Mira UL

30. 9. 2009 17:02
Za jediné rozumné řešení považuji

neúčast ve volbách - frašce mající připomínat hru na demokracii. Patřím mezi 80% lidí nespokojených s tím, jak nás politici v dojemné shodě zadlužují na mnoho generací dopředu, aniž bychom se proti tomu mohli bránit. Prostě tihle komedianti už ode mne hlas nedostanou. Protože ať budu volit jakkoli, zase tam budou z 90% ti, kteří nás už léta vodí za nos se sliby, že po dalších volbách začnou pro nás pracovat.

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

30. 9. 2009 17:41
Re: Za jediné rozumné řešení považuji

Míro, to je nerozumnééééééééééééééééééééééééééééé.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

30. 9. 2009 14:44
aronečkůůůů

Bez odpovědi a bez argumentace. Nelze jednat, tak se nadává.

Vaše sebereflexe je naprosto stejná jako u oranžovýho velitele.

To, co se odehrává s jeho osobou, okamžitě použije proti oponentům.

To ale není dobrý, ne ne ne.

0 0
možnosti
FS

aroneček

30. 9. 2009 13:49
Jenomže

praxe je taková,že každý peníz,který sponzor dává straně je jen pragmatickým krokem něco za něco.A tak je nabílední,že nejvíce sponzorů(bylo by zajímavé sledovat počátky nabytí majetku) mají pravicové strany, pak nějaký drobet  socialisté a to pak ovlivňuje i jednání některých špiček politických stran.BYLO BY VŠAK ZAJÍMAVÉ,KDYBY PŘÍSLUŠNÁ INSTITUCE SPOČÍTALA,KOLIK DOSTALA KAŽDÁ STRANA PENĚZ OD STÁTU,KOLIK OD SPONZORŮ(MUSÍ SE ZE ZÁKONA PŘIZNAT) A KOLIK VYDALA NA RŮZNÉ AKCE,AŤ UŽ VOLEBNÍ,ČI PROPAGUJÍCÍ ATD.To by byl panečku rozdíl a otázka,odkud se ty peníze vzaly,jak to,že je tu takový rozdíl?A bylo by po svatých ovečkách ODS,ČSSD,že oni by žádný milion nevzaly.HLOUPOST!

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

30. 9. 2009 13:58
Re: Jenomže

A z čeho pramení moje hloupost, že si dovolujete mi díky tomu tykat?

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

30. 9. 2009 13:41
velká pravda

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

30. 9. 2009 13:44
Re:

Taky je nad slunce jasný, že si ted dají všichni pořádnýho majzla, aby nenarazili na ňákýho podobnýho heisla.

Prostě a jednoduše si agenty dopředu prověří, jestli to není nastrčák.

0 0
možnosti
MU

Mira UL

30. 9. 2009 13:41
Je-li v éském národě

cca 80% dospělých lidí, kteří nectí Desatero, pak se nemůžeme divit, že máme takové politiky. Drtivé většině voličů zloději v Parlamentu nevadí. Proto má Česko dnes už nesplatitelné dluhy, s nimiž si neporadí ani několik generací. Pročež nezbyde než buďto veškerý státní a obecní majetek i majetek občanů rozdat mezi věřitele a umořit tak alespoň část dluhu nebo začít znehodnocovat měnu inflací (pak už nám nikdo nepůjčí), aby se snížila číselná hodnota dluhu a nebo vyhlásit státní bankrot. Jak vidno, žádná ze tří možností není dobrá. Takže zbývá jen občanský protest - neúčast na volbách. Jenom tak politici poznají, že zadlužování státu lidem vadí.

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

30. 9. 2009 13:47
Re: Je-li v éském národě

prosím Vás Míro už podruhé.

Když nepůjdete volit, vyhrajou to socani se svejma zdrav.poplatkama, třináctejma důchodama a přerozdělenejma ČEZ-ziskama atd. atd. atd.

Nenechte v tom ten stát ležet a hnít.

Volte, koho chcete, ale odpovědně.

Děkuji PJ

0 0
možnosti
X

Xman1

30. 9. 2009 11:08
Podplaceni? Mozna...

Otazka zni, da se ten milion prijmout tak, aby se z uplatku udelal opravdu skutecny prispevek? To co udelal auto te reportaze je v podstate pouhy lobbing. Neco chce a je ochoten za to zaplatit.

Pokud by sel za stranou, ktera uz ma dannou vec v programu a penize jim proste jen tak poslal protoze podporuje jejich program, bylo by to naprosto legalni a OK.

Stejne tak nevidim problem v tom, kdyz strana dannou vec v programu nema a neni rozhodnuta. Pak by se dal prednest navrh na prijmuti te veci s dodatkem, ze pokud ji predsednictvo schvali, strana obdrzi dotaci milion korun od toho a toho cloveka.

Spatne ale je pokud by mela strana zmenit nazor prave na zaklade te dotace. To uz je kupovani si politiku a podplaceni...

0 0
možnosti
I

ivabublan

30. 9. 2009 9:48
Zivot me jeste nezdeprimoval natolik,

abych byl odkazan na kradene penize. Nastesti. Mit penize a nekrast je tezsi, nez krast. Kdo krade, je pro mne slabsi jedinec.

0 0
možnosti
Z

zcek

30. 9. 2009 10:17
Re: Zivot me jeste nezdeprimoval natolik,

Asi tak. Mně se válí v práci v šuplíku stravenky v hodnotě několika tisíc, které mi z nějaké firemní akce a které nikdo nechce, ale stejně jsem už minule, když mi zbyly, sepsala papír, kolik jsem jich dostala, kolik využila a kolik jich zbylo a že ty vracím, i když není komu, ale založila jsem je do šanonu, protože nejsou moje a nechci je. Brát prachy, které mi nepatří, je prostě hnus a u politiků, kteří mají být vzorem (naivní představa, že) ještě tím tuplem. Všichni ti lobbisti, kamarádíčkování, ten zná toho a ten je toho kámoš, takže tohle zařídí...hnus, šmejd.

0 0
možnosti
N

NTPT

30. 9. 2009 9:25
Nevím kolik lidí by odmítlo mega

ale vím, že poslanci mají jednak ZODPOVEDNOST a na jejich neúplatnosti stojí a padá demokracie, jednak mají takové náhrady, o kterým se normálním lidem nesnilo. Takže když ž pánové u koryta žerou, tak ať už u toho nemlaskaj. A když už mlaskaj ať aspoň nechrochtaj...

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...