Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

bojovnik2

23. 7. 2010 3:23
Ano, proto jsem přestal chodit na fotbal,

protože se mi hnusí dívat se na nenávistné holohlavé kriminálníky  a poslouchat jejich odporné, kanální výlevy, nechápu proč policie i politici dovolí, aby před a po zápase takový sajrajt  zaplavil ulici a omezoval práva druhých lidí, to se netýká samozřejmě jenom Sparty.

0 0
možnosti
JA

chytryhorak

22. 7. 2010 8:51
Pane,

nemá cenu na vás nějak reagovat, pouze stručně: nesouhlasím s vaším názorem. A pro informaci na Spartu chodím už od dětství, cca 40 let.

0 0
možnosti
JA

chytryhorak

22. 7. 2010 9:38
Re: Pane,

Přeci jenom mi to nedalo, cituji: "Jstě mají k dispozici záznamy policejních či televizních kamer a

fotografie, takže by neměl být problém pořídit dostatek důkazního

materiálu. Ale zdá se, že není chuť, není vůle, a proto se nejen

sparťanským chuligánům tak dobře daří." Ono je to možné vysvětlit také tak, že Policie moc těch vzpomínaných důkazů nemá, protože ty jejich zákroky jsou nafouknutá bublina a hlavně represe proti fanouškům. A když se podíváme na loňskou ligu, tak třeba to, co předváděli v Ostravě proti fanouškům Slavie a Sparty byl jednoznačně represivní zákrok proti (z 99%) nevinným lidem, které si Policie směřovala po městě a pak jednoduše zasáhla. Ani na stadion je nepustila. V Hradci zase naženou 200 fanoušků do 2 (!!!) autobusů a cestou s nimi jedou policejní vozy jak s Obamou. Určitě v tom autobusu byl vynikající vzduch a to nemluvím o ovzduší. Pomáhat a chránit. Já se ptám koho?

0 0
možnosti
D

DKVK

22. 7. 2010 0:16
Příště více informací

Než začnete o něčem psát, zjistěte si raději více objektivních informací (nebo alespoň nějaké). Nevím jestli na fotbalové stadiony vůbec někdy chodíte, pravděpodobně ne, jinak byste nemohl napsat takový článek. Především to, že byste se bál, aby vás někdo nezmlátil, je úsměvné. Zajímalo by mě také, z čeho čerpáte informace ohledně nečinnosti policie, jak píšete. Jen tak mimochodem přečin je jednou z forem trestného činu (zřejmě si pletete přečin a přestupek).

0 0
možnosti
RJ

jirmisan

21. 7. 2010 14:09
hurá sparta

má taky svýho Lančíka;-Dto jsou hrozný cinty, nejsi v Argentině chlape

0 0
možnosti
P

pesfilipes

21. 7. 2010 10:34
Vážený pane

Již vícero předřečníků se snažilo vám vysvětlit, že věc není až tak prostě jednoznačná, za jakou ji máte vy a jak ji lidem servíruje PČR a stádoidní média. 

Možná byste k lepšímu pochopení věci potřeboval konkrétní názorný příklad. Tady je. Předpokládám, že vlastníte řidičák a sem tam tedy i řídíte auto...

Popravdě čekám na dobu, až policie rázně zatočí se všema řidičema, protože tolik mrtvých, kolik jich vyprodukují řidiči motorových vozidel, se v době míru rovná hotovému šílenství... Všichni řidiči - bez výjimky, patří za mříže! Protože ty hromady mrtvých už nikdo neobživne. 

Pak teprve bude na tom světě krásně...

0 0
možnosti

Ralph Wiggum

21. 7. 2010 9:30
Je to marný, je to marný

Kyselko, Kyselko, ty jsi ale oslík, viď...nebo spíš ovečka? :-)

0 0
možnosti
DL

Psychor

21. 7. 2010 3:58
karma

Dokud tito rudí divoši někoho nezavraždí, tak nim asi bude policie asi stále přistupovat v rukavičkách... Rv bohužel... 

0 0
možnosti
LN

looki25

21. 7. 2010 8:55
Re: karma

jsi na listině, neboj ;-)

0 0
možnosti
MN

kubam

20. 7. 2010 19:38
Mediální masáž

Koukám, že mediální masáž na vás působí plnými doušky. Nejsem Sparťan, jsem fanoušek Baníku, ale tady se musím Sparťanů zastat.

Podívejte se na to video:

http://www.youtube.com/watch?v=89dyS2YSeAI

Policie donutí vlézt Sparťany do přeplněného autobusu, kde se nemůžou skoro ani hýbat, pak tam Sparťani vybijí 2 okna (kolik Sparťanů to mohlo tak udělat? 2? 3?), a pak policie tento autobus zastaví a chová se ke stovce lidí jak k dobytku. Přitom naprostá většina z nich jsou normální lidi, kteří se prostě přijeli podívat na fotbal a policie je pak donutila vlézt do autobusu s pár jinými lidmi, kteří se nepřijeli pouze podívat na fotbal. Jak by vám bylo, kdybyste byl v tramvaji, někdo by tam vybil okno, policie by zastavila tramvaj, vy byste ani nestihl vystoupit a už by vás 2 policajti srazili k zemi a drželi by vás tam 2 hodiny i v dešti? Tento princip uplatnění kolektivní viny je naprosto špatný. A to co píšou ti novináři a následné hloupé stádo ovcí jim to všechno zbaští bez toho, aby

0 0
možnosti
MN

kubam

20. 7. 2010 19:42
Re: Mediální masáž

aby zažilo jediný výjezd plný provokací ze strany policie, je naprosto směšné. Jeďte si někdy na takový výjezd, zjistíte, že 95 procent fanoušků je naprosto v pohodě a jsem zvědavý jak se budete tvářit po tom, co, i když nic neuděláte, budete ležet 2 hodiny spoutaný na zemi a novináři budou o vás psát jak o největším chuligánovi.

0 0
možnosti
K

kostižer

20. 7. 2010 18:04
Jenže, pane Kysilko ......

......naprostá většina fandů Sparty jsou totální pomatenci , kteří na jiné názory reagují okamžitě agresivně . Ale tak je vychovali funkcionáři a hráči , zejména  magorozní Řepka . Domnívám se, že vykořenit tohle rudé zlo bude stát úsilí celé jedné generace .

0 0
možnosti
LN

looki25

21. 7. 2010 8:56
Re: Jenže, pane Kysilko ......

další Lančík? Těžká schíza, to neuhlídáš...

0 0
možnosti
MC

Machalu

20. 7. 2010 15:38
Za klávesnicí je spousta hrdinů...

Měl byste je všechny vyzvat na souboj, to je přeci Váš styl, pane autore! S těmi mladíky, co zbili ty dva civilisty, jste to tak také zamýšlel, ne? No a pak si se vsemi "po boji" zajdete přece na pivo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...