Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KML

Královna Medvědice LXXXVIII

20. 8. 2010 19:09
nesohlasím

1)krása ve smyslu ženská krása může být někdy při výběrovém řízení na vysoké manažerské posty naopak na škodu

2)Na některých pozicích musí žena vypadat reprezentativně.Dovoluji si opět podotknout,že minisukně a hluboký výstřih jsou spíše naškodu,stejně jako třeba uhrovitá pleť či umaštěné vlasy

3)Nesouhlasím, že s krásou nelze téměř nic dělat. Správná péče o tělo, správný make-up a správný šatník změní často ženu k nepozná

4)Krása býva jakýmsi měřítkem zdraví. Málokterá zdravá žena je vyloženě ošklivá. Výběr dle vzhledu je z hlediska zachování druhu žádoucí, samozřejmě nehjen podle něj.

5)Problém seznamovat se s muži mají ženy ne ani tak ošklivé, ale ty které jsou nesebvědomé a neumějí dát muži to správné znamení.                                                                                                                                 6)Krása je jakýsi obal. Výrobek který má špatný obal si také často vůbec nekoupíte. A špatný výrobek v krásném obalu si nejspíše koupíte jen jednou.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

20. 8. 2010 21:04
Re: nesohlasím

tak to má celkem logiku:-)R^ I když některé obaly bych si klidně koupil i dvakrát;-D

0 0
možnosti
PO

POToole

20. 8. 2010 15:38
Divím se,

že by normální, hodná, chytrá holka, i když vzhledem průměrná, měla problém se seznamováním... Nehraje v tom roli spíše ostych, nedostatek sebevědomí?

0 0
možnosti
AA

Saša

20. 8. 2010 13:32
Krása pomíjí, blbost je věčná.

Jenomže ty méně hezké bývají často hádavé a "ublížené".

Chytrá žena si snadno může najít muže, stačí dvě věci:

1. nebýt hadává, ublíženecká ani povýšená, a

2. spokojit se s tím, že ten muž je méně chytrý.

Druhý bod je pro většinu žen nepřekonatelný problém. Ženy chtějí, aby je muž převyšoval věkem, výškou, vzděláním, majetkem, silou i inteligencí. Muž, který to nesplňuje, je "pod jejich úroveň" a tak radši po kavárnách a blozích rozkládají, že je kluků málo a že chytré holky to mají těžké.

0 0
možnosti
S

skoog

20. 8. 2010 14:08
Re: Krása pomíjí, blbost je věčná.

Rozumná žena si bude považovat i zdravého selského rozumu. Ženy, které touží po tom, aby je muž převyšoval, jsou ve vztahu zaměřeny na soupeření, a ty nebrat.

0 0
možnosti
Y

YenneferXX

20. 8. 2010 13:09
No, jo, autore

máte recht, ale ruku na srdce, vy byste šel do obtloustlé, neupravené holky, která navíc ani té přírodní krásy příliš nepobrala, jen proto, že je třeba hodná, chytrá, umí vařit a máte společné zájmy? Ani omylem, že. Protože po světě běhá spousta ženských, které kromě výše uvedených vlastností jsou i pohledné.

A, upřímně, holka, která má trochu rozumu v hlavě, bude málokdy opravdu škaredá. Protože se bude umět "prodat", tzn. nalíčit, obléct, upravit. Možná nebude posedlá módou, ale rozhodně nebude zanedbaná a nehezká....

0 0
možnosti
L

lajika

20. 8. 2010 13:11
Re: No, jo, autore

kdyby byla vtipná, měla smysl pro humor a toleranci a bylo mi s ní fajn, šla bych i do obtloustlé a neupravené (co je neupravená ostatně - nenašminkovaná? nebo že jí kouká z gatí podolek?). Ale já nejsem chlap, žejo.....

0 0
možnosti
JB

hendrixx

20. 8. 2010 13:00
To jste teda objevil Ameriku

"nesrovnatelně podstatnějším je fakt, jakým je v jádru člověkem". ;-D - nic ve zlým, máte samozřejmě svatou pravdu.

Vždycky bude největší zájem o holky krásné a chytré, na 2. místě o holky jen krásné, na 3. jen chytré a poslední doběhnou do cíle ošklivé hlupačky. A nějaké dobře míněné apely na blogu na tomto pořadí nic nezmění.

0 0
možnosti
L

lajika

20. 8. 2010 13:19
Re: To jste teda objevil Ameriku

VY budete asi výjimka, pro většinu populace bych prosila 1. a 2. místo prohodit!

(vycházím z toho, že já, ač krásná a chytrá jsem byla vždycky zvána na rande až jako druhá po krásné pitomé Andrei Ševčíkové!)

0 0
možnosti
PC

proxima centauri

20. 8. 2010 12:44
Znam spoustu krasnych, chytrych,

vzdelanych a schopnych zen, ktere jsou bez partnera, protoze chlapi z nich proste maji mindrak. Jsou proste prilis dobre, samostatne a sebevedome, a to prumerny muz nezkousne (cest vyjimkam). Ony nechteji byt trofeji, to budou radsi samy. A co se tyka pracovnich pohovoru - divil byste se, kolikrat ho vede nejaka zapskla "manadzeeerka" a jen co vidi puvabnou, chytrou kandidatku, CV leti do kose. Chlapi maji plno kecu, jak chteji uspesnou, sebevedomou partnerku, ale nakonec sahnou bud po bezduche krase, zlatokopce, nebo po putce typu "kura domowa".

0 0
možnosti
P(

papaya (.)(.)

20. 8. 2010 12:39
hm

no víte .. jednou jsem nedostala dobrou práci, protože mi pan ředitel dodatečně sdělil, že jsem sice byla vědomostmi nejlepší uchazečka, ale  že bál ... že se se mnou vyspí :-)

A jinej šéf mě zase ze stejnýho důvodu nepřijal.

Takže to máte různý .... Všechno je o lidech ;-)

0 0
možnosti
GMV

Glock Mark VIII.

20. 8. 2010 12:35
Mnozí zaměstnavatelé ... jsou ptomci

Nejlepší sekretářka? 45-50 let, odrostlé děti, leta praxe, samostatnost, rozum, všeobecný přehled.

0 0
možnosti
VN

VasekN

20. 8. 2010 12:34
VasekN

Žádnej chlap nechce mít doma šmudlu byť chytrou ;-)

0 0
možnosti
A

Alfie

20. 8. 2010 12:31
Kdo chce kam..

Pánové si vybírají partnerku pro život podle zevnějšku a že je to potvora, jim jaksi nedojde či nevadí - v posteli se to přece srovná. A když pak vnější krása uvadne, diví se, co to mají doma... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...