Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

16. 4. 2010 11:01
"pískat rovinu"

...jestli je v této zemi běžným jevem (a dle lidí, kteří se živí jako rozhodčí údajně je), že si nechají zaplatit i za to, že budou pískat férově, tak si to označení zaslouží.

Člověk, sice neschvaluje, ale logikou pochopí, že si někdo dokáže zaplatit vítězství v případě, že soupeř už nemůže v tabulce postoupit ani s výhrou.....ale platit za nezávislost rozhodčího??? ;-D

Těch, kteří to dělají poctivě, je mi líto, že to odnáší za ty zkorumpované......ale pro mě je český sport díky prolezlosti korupcí už tabu. Nekoukám na to, protože ani není na co. Proč po zaplacení prostě nevyhlásí výsledky a vůbec lezou na hřiště? Není to zbytečné? Podle zoufalého selhávání v mezinárodních zápasech zjevně ano. :-)

Nicméně, autorovi, díky za článek.

0 0
možnosti
M

majnun

16. 4. 2010 10:38
to ma byt rasisticka provokace?

?

0 0
možnosti
JK

Jaroslav Kysilko

16. 4. 2010 10:49
Re: to ma byt rasisticka provokace?

Dobrý den,

děkuji za otázku.

Přiznám se, že vám nerozumím - rasistická provokace? V jakém ohledu? Pokud se vám snad nadpis spojuje s něčím jiným, o čem já ve svém článku nepíšu, znamená to pro vás, že by to mohla být skrytá provokace?

Přeji vám pěkný den, JK

0 0
možnosti
A

atom.y

16. 4. 2010 10:24
Cigáni

Cerné svině ,.... to si teda vybavím spíš cigoše ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3112x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...