Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Josef II

10. 1. 2011 13:44
Pravo na stavku .

Stovky, tisice, nazoru, ale nikomu nedochazi. ze vlastne popira lekarum jejch pravo na stavku. Temer vsichni naopak pamatuji na Hippokratovu prisahu ...  Lidi, prosim Vas nepapouskujte vse, co slysite z hradu. Lekari maji zrovna takove pravo jako statni urednici ! Jenze v jejich pripade to bylo neustale :  ... at jdou delat jinam, .. at se zachovaji trzne, kdyz se jim to nelibi !  Proc to same nevzkazujete doktorum ? Copak Hippokratova prisaha nejak popira pravo na stavku a znamena, ze doktor musi byt spokojen s jakoukoli odbenou ??  V demokraci toto pravo popira ustava jenom jedne profesi - vojakum !  Cela tato debata jen ukazuje na to, jak daleko jeste mame k pravni spolecnosti v tomto state .

0 0
možnosti
JN

dogi

12. 1. 2011 5:02
Re: Pravo na stavku .

To se ale mýlíte. Právo na stávku je Ústavou odepřeno i dalším profesím, než jen, jak uvádíte, vojákům. Trochu si to ujasněte, ať neplácáte bludy.

0 0
možnosti
JN

dogi

10. 1. 2011 5:43
Těm, co tady nadávají

autorovi, bych chtěl připomenout, že už z titulku je patrné, že jde o utopickou zprávu. Ale, autore, nic si z toho nedělejte, Verne ve své době také nebyl nejoblíbenější, byť v mnoha směrech se jeho utopické pohledy do budoucna splnily. Ti, kteří vám tady nadávají, by si měli skutečně uvědomit, že to, co jste popsal, se skutečně může stát, a to ať již my hloupí občané a pacienti, jak nás někteří zdejší odborníci nazývají, tomu, o co Mengelemu a jeho svitě jde, rozumíme či nikoliv. 

0 0
možnosti
JV

Josef II

10. 1. 2011 13:53
Re: Těm, co tady nadávají

Nic nikomu nepreji, ale vy clovece, az nekdy onemocnite rakovinou, tak se pred vasim doktorem budete plazit po kolenou a budete brecet !!  To jiz nebude Mengele ...

0 0
možnosti
M

magelan

9. 1. 2011 20:42
Děláte si psinu

Ale je to bohužel moc poznat. Možná záměr?

0 0
možnosti
NN

obcanek

9. 1. 2011 20:23
Proč mi všechna vystoupení ministra zdravotnictví,

stejně jako všeliké články o nesouhlasících pacientech tak nápadně připomínaí hlas lidu z televizních šotů z období mezi 17 a 23 listopadem 1989,kdy se v posledních dnech Jakeš snažil bagalizovat a kdy se natáčely "spontánní protesty rozhořčených občanů" kterým avanturističtí studenti nezodpovědně kazili spokojený život.

0 0
možnosti
HD

HonyaDj

9. 1. 2011 18:18
Další blábol

"Červen 2011: Od chvíle, kdy se čeští lékaři rozhodli odejít z nemocnic, aby si v zahraničí vydělali na dražší auta a větší domy" ... a dál už není třeba číst. Pokud chcete dát těm, kteří k tématu mají co říct a opravdu mu rozumí narozdíl od většiny závistivých čecháčků, najevo, že jste fakt hlupák, který nemá ani základní znalosti ekonomie, aby vůbec měl právo se o tomto tématu bavit, pak se vám to povedlo. Pokud to byla ironie, pak se vám nepovedla. Pokud je to opravdu váš názor, pak je mi vás líto - pokud totiž soudíte vše kolem sebe na základě dojmů a nikoliv znalostí, vaše názory nebudou příliš obhajitelné.

A kroutím hlavou nad všemi hlupáky, co vám zvýšili karmu za takový blábol.

0 0
možnosti
PZ

0xf

10. 1. 2011 12:01
Re: Další blábol

vite me je jedno jestli ma lekar 4 auta 2 truhlice a 3 domy... Necht ma... ale necht ma jen ten kdo neco umi... A co si budem nalhavat ti co by mohli umet to vzali hnedle pryc stejne jako v jinych oborech... tech co rozumi tomu co delali tu par zbylo a nepotrebuji nikam jezdit neb uznani i slusne penize maj... (a to uz nemluvim o tzv. sede ekonomice v lekarstvi a to mam z vlastni zkusenosti... nijak se ji nebranim jen by ji meli podle meho zlegalizovat) no a utoho vetisnoveho zbytku se jen modlim at se knim nedostanu protoze klistyr a chinin vymenili jen za nove farmaka... ale leci snimi taky vse... tak tem bych prozmenu mozna i ubral

0 0
možnosti
MSV

Medvědice se vrací

9. 1. 2011 10:08
Já stojím za lékaři

jediná pravdivá část vašeho článku je tato

"Podobný názor zastává i vysokoškolský učitel Jan Sádra. „Moc bych přál špičkovým odborníkům mzdu odpovídající tomu, co berou jejich zahraniční kolegové, ale to by se musel změnit celý systém zdravotnictví. Nevěřím ale, že vláda provede razantní reformní kroky. Lékaři si musí uvědomit, že špičkový plat nemůžou mít jenom proto, že mají na vizitce titul MUDr"

Podtrhuji, hlavně to, že se musí změnit celý systém zdravotnictví. zejména neproplaácet farmaceutickým firmám přemrštěné ceny za léky a nenakupovat vybavení za přehnanou cenu. On by se ale nejspíš musel změnit celý systém, protože podobné věci se dějí i v ostatních sektorech státní správy.

Jediné co bych lékařům vytkla je to, že nepoukazují právě na ty přemrštěné ceny za léky a vybavení. a vůbec by měli ukázat do vlastních řad aby se vědělo, kteří lékaři se nechávají uplácet farmaceutickými firmami.

0 0
možnosti
MSV

Medvědice se vrací

9. 1. 2011 10:09
Re: Já stojím za lékaři

a co se týče předraženého vybavení, v tom mají jistě prsty ti vámi oslavovaní ředitelé nemocnic. Minimálně tiše přihlíží, pokud v tom není dokonce něco víc.

0 0
možnosti
SZ

zipthefuxx

9. 1. 2011 9:51
LŽI na OBJEDNÁVKU

Další ze článků řadící se do oblasti žumpy svobody slova.

Jiný pohled najdete na http://www.tribune.cz/clanek/20732-plivani-politiku-a-medii-na-lekare VVV

0 0
možnosti
ZŽ-PM

Zabij žábu - posílíš mír

9. 1. 2011 5:19
Viditelně smyšlená jména ubírají na věrohodnosti

Asi jako Zvonokosy.

0 0
možnosti
M

My.WinCleaner

8. 1. 2011 18:42
Docela přesně

to vystihuje náladu, která vzniká mezi lidmi vlivem nátlakové akce doktorů. Samozřejmě že dotčení článek setřou jako fantasmagorii, ale to je docela logické.

0 0
možnosti
MN

Mahas

8. 1. 2011 7:18
Uvidime

i kdyz je to takove lacinne vtipne a vicemene demagogicke, vyloucit se to neda. Fakta jsou tam zkreslena ( treba ta jedna sluzba navic mesicne nebo lekarka na kozni z Rumunska :-) ), ale ani tak neni vylouceno, ze to takhle nejak muze dopadnout, Taky to muze dopadnout uplne jinak.... Ja bych pockal na ten cerven 2011

0 0
možnosti