Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

2. 2. 2011 0:05
Docela rád se pobavím

Už jen pro odreagování se od některých stupidních autorů a ještě stupidnějších jejich článků.

Pane Kvasničko, dovedete zahánět nudu.R^

:-)

0 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

1. 2. 2011 22:34
0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

2. 2. 2011 0:13
Re: Tak jsem si nalistoval konec

:-)Dobrá parodie. Je vidět, že příběh udatného hrdiny nekončí.

0 0
možnosti
E

echo.3

1. 2. 2011 21:58
U jaké zbraně byl Vrouma na východním frontu ?

...padla níže otázka od kolegy Cojanata. Já na to přišel, vážení! Archivy promluvily. Vrouma prošel cestou na Východ obtížným rekvalifikačním kurzem a stal se, považte, tankálem-dělostřelcem!!! Sám se o tom zmiňuje ve svém válečném deníčku, psaném pod pseudonymem (viz úryvek):

       :o))

..."z kalhot se něčemu mému chce ven

                                            cítím se jak z tanku dělo."

http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/146450/Sprosta-ale-velika-zivotni-pravda.html

0 0
možnosti
DK

drkva

1. 2. 2011 22:24
Re: U jaké zbraně byl Vrouma na východním frontu ?

Vtipnější vyhrává! :-) A podle mě jste jednoznačný vítěz této diskuse R^ Skutečně skvěle odvedená nevděčná práce v análech (historických, samozřejmě :-))... R^

0 0
možnosti
GI

Gwendolyn I.

1. 2. 2011 18:20
Ale ne, Miroslav Kodet z Lidovek a Blistu tady opet kaze?

Mozna by mel na stara kolena vymenit limec otrepane flanelove kosile za limecek kazatele. Varit slichty v Osvetimi a Stalingradu se lisi, cozpak to soudruh Kodet nechape?

Nebojte, pane Kvasnicko, vase publikum se bavi dobre a ocenuje, ze muze diskutovat zde a ne kdesi na osamele terase Tarase, ktery nema odvahu vetsinu casu diskuse zapnout na idnes. Irituje ho, ze nekdo travi tolik casu s Kvasnou a Vroumou a nikdo nechodi k nemu obdivovat statistiku. Vsak vite, jak je obliben v kroupologickych vedeckych kruzich i v kruhu kolegu blogeru;-).

Drahy Drahomire, my vas cteme radi a je nas vic, nebojime se VK ci MK nic.:-PV

0 0
možnosti
JB

pafffka.obet.kroupova.bonzovani

1. 2. 2011 17:57
Parte.

Oznamujeme všem členům obce Kroupologické, že dnes, v úterý 1.2.2011 v odpoledních hodinách nás navždy opustil další z členů vědeckého týmu KrDr. Pafffky,  náš drahý kolega pafffka.dostal.ban. Zhynul zbabělou rukou VyVíteKoho ve spolupráci s VyVíteKým.

Na jeho místo na katedře nastupuje s okamžitou platností nový nadějný talent, vystupující ve vědeckých kruzích pod značkou pafffka.obet.kroupova.bonzovani.

Popřejme novému kolegovi mnoho zdaru v nelehké práci Kroupologa a zároveň uctěme tichou památku našeho odšedšího kolegy.

Děkuji. ;-(

0 0
možnosti
GI

Gwendolyn I.

1. 2. 2011 18:14
Re: Parte.

R.I.P. Pafffka a pafffka dostal ban, ale neni vsem dnum konec, povstanou novi bojovnici a Kroupologove i Vroumologove.;-)

0 0
možnosti
U1

unBAN(g)able 1.3

1. 2. 2011 17:55
Pro tarase

Místopřísežně prohlašuji, že Kladipír je Kvasňův. Já "měla" Kladimíra Vroupu. Ale až po něm. A dále - mně se jeho parodie líbí. Má mnohem víc fantazie, než já. A ještě - skutečnej kroupa je ad nauseam.

0 0
možnosti
GI

Gwendolyn I.

1. 2. 2011 18:24
Re: Pro tarase

Kodet uz nemuze poucovat Rossi, a tak se vydal poucovat Kvasnu. Je to vsak neplodne stejne jako vse, co kdy udelal.

0 0
možnosti
MK

taras

1. 2. 2011 14:13
Tak ještě jednou,

na budovatele kapitalismu bez přívlastků mladších i středních ročníků se musí pomaleji, jednodušejc, klipovitě, nic nesmí trvat moc dlouho a musí se do toho pouštět dusdus.

1. Zapírat, že KV není VK je infantilní až zženštilé: takhle lžou některý baby, dus, dus, dus.

2. Zvolený formát (román na pokračování) je pro literární parodii či satiru či nejspíš persifláž nevhodný a je příčinou té trapnosti, o které hovoří komentátoři; svého času VK zparodoval(a) vášnivá(ý) madame Cossi, které jste ukrad Kladipíra, ale udělal(a) to na půdorysu jednoho konkrétního článku VK, jednoduše, zhuštěně, bylo to jak břitva, a postižený pak sám uznal, že madame má koule. Yéééés, bejby.

3. Tím pádem ale všechny dobrý nápady, např. nechat KV vařit (ovšem ihned poděláno kontextem krys a Stalingradu, bude se někdo smát, když pošlete KV vařit šlichty do Osvětimi?) nebo znásilnění Rusky, protože neřekla nět,  jdou kvůli blbýmu formátu do stoupy. Dusdusdzumdzum.

0 0
možnosti
MK

taras

1. 2. 2011 14:13
Re: Tak ještě jednou,

4. No a co se vašeho diskuzního stylu týká, tak zase vystupujete v roli přichyceného manžela, který zapírá, zapírá, nepřiznává nic. Příklad: ohradil jste se, že nepoužíváte oslovení soudruhu k difamaci oponenta, abyste vzápětí pod mým komentářem pravil: "...o autorských omylech tu přednáší člověk, který píše neobolševické články? To je dost síla...". Co mají společného mé neobolševické články s literární kritikou vašich? Přijďte, adresu znáte, diskuze jsou vždy otevřeny, buďto přímo pod článkem nebo vedle, a můžete zkritizovat můj neobolševismus, co hrdlo ráčí. Ale konkrétně, to ovšem bude ta potíž. Yeaaaááááhhhh!

0 0
možnosti
VT

Vlad III. Tepes

1. 2. 2011 9:26
zajimavy...

ze se presune az do pritomnosti jsem teda vazne necekal :-) A ze rovnou s mokrejma kalhotama do Unter den Linden je jeste lepsi. Uz uz aby bylo pokracovani. Doufam ze nas nebudete napinat a zverejnovat jeden dil tydne presne v 8:15 ;-)

0 0
možnosti
DK

drkva

1. 2. 2011 9:55
Re: zajimavy...

Uf! Mít tak víc volného času... Takhle to spíš vidím jako dosud - na sporadické, horkou jehlou šité synopse. Ale snad se i tak bavíte :-)

0 0
možnosti
AS

viveka

1. 2. 2011 9:07
Pošklebující se školák.

Ubohý Rv

0 0
možnosti
VT

Vlad III. Tepes

1. 2. 2011 9:18
Re: Pošklebující se školák.

Ano presne tak se Kladipir jevi. Jako ubohy, nevzdelany, ambiciozni a zakerny buran.

0 0
možnosti
VS

Astaroth

1. 2. 2011 8:55
uz je to lepsi, ale...

furt tomu neco chybi... Android zustava neprekonan.

0 0
možnosti