Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

29. 7. 2011 1:02
Za pár let bude všechno jinak

Je absurdní prodlužovat věk odchodu do důchodu, když by se měl naopak zkracovat.

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

28. 7. 2011 9:13
Každý podnikatel i drobný, vám přizná, že se chystá

k Novému roku propouštět, ale budou to i banky. Na takový malý oběh peněz je prostě přezaměstnanost. Jeden z kuriozních nápadů mě tento týden zaujal a to prodávat nastalé chudině potraviny s prošlou záruční lhůtou.Prostě bude na džemu pod víčkem už plíseň, tak si ji nuzák stáhne a na zbytku si pochutná Ceny mají být asi třetinové. Tak třeba žluklé máslo má stát 10.- korun. Je to taková z nouze cnost, protože by to jinak museli vyhodit, neboť veterináři už nechtějí toto zboží povolovat zkrmovat prasaty.

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

28. 7. 2011 9:53
Re: Každý podnikatel i drobný, vám přizná, že se chystá

Přezaměstnanost je dána především populací neadekvátní velikosti poptávce po práci- stát formou "hladové zdi" (dotací, zaměsnávání státních úředníků)

Což je ovšem především způsobenou nesmyslnou státní politikou snažící se stimulovat porodnost (porodné, přídavky na děti atd...)

0 0
možnosti
H

hanick

28. 7. 2011 8:08
Nemusíme čekat, až to nastane....

už to nastalo. Jestli obdržím důchod ve výši 42% nějakých propočtů příjmu, začnu živořit. Musím opustit svůj životní standard. Celý život se snažím dopracovat jistých potřebností, úrovně - a pak mě donutí, abych to v důchodu opustil. V podstatě mě stát násilím donutí zchudnout a ještě mě obviní, že jsem si za celý život nenašetřil. Nebere v úvahu, že jsem nechal vystudovat tři děti, splnil tak svou rodinnou povinnost vůži státu. Nic z toho. Seš starej - zalez  a neotravuj!

0 0
možnosti