Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

astrix

18. 5. 2010 11:43
Hokejový trpaslík z Norska?

8-oRv

0 0
možnosti
L

liason

12. 5. 2010 15:04
Já vím, že každý Čech je tak trochu hokejový trenér,

premiér a vrcholový manažer v jednom. Poslouchám pravidelně každý týden na kartičkách v hospůdce ty nejfantastičtější sestavy, jak by kdo zatočil s nezaměstnaností a jak zachránit fabriku před krachem. Všechy ty Vámi vyjmenované body už jsem od Olympiády v Turíně slyšel 1000x. Nehodlám se přít, jestli máte pravdu, či nikoliv, spíš ano. Jenže já léta vidím jiný problém, který se tu nepochopitelně přehlíží a to je hokejový styl a taktika. Na rozdíl od těch TOP hokejových zemí, průměrných a i trpaslíků my prostě nemáme žádnou taktiku. Nebo snad někdo dokázal vypozorovat, co vlastně hodláme hrát? Jestli zanďoura+rychlé brejky, nebo nátlakový hokej se hrou do těla, nebo snad nahazování za branku a do rohů a bleskurychlé dojíždění ve dvou ve třech, aktivní bruslení po celém hřišti a napadání v obr.pásmu soupeře či ve středním, tah až do branky a clonění před gólmanem, nebo kombinaci v rychlém tempu s krátkými přihrávkami??

0 0
možnosti
L

liason

12. 5. 2010 15:10
Re: Já vím, že každý Čech je tak trochu hokejový trenér,

Ať už hrají naši nejlepší hráči nebo poslepovaný výběr těch, co zbyli, je to stále stejné. I takové země jako Dánsko mají svůj mustr, kterému se všichni na ledě přizpůsobí a dodržují.

Jeden můj kamarád říká, že rozdíl mezi námi a ostatními je, že oni na ledě fungují jako dobře vycvičená armáda, my to pytlíkujeme jako partyzáni. Taky dokážeme soupeře potrápit, ale na vyhrání "války" to není......

0 0
možnosti
RV

vllk.69

12. 5. 2010 1:24
Když být nejlepší je tvrdá dřina a to dnešní mladé bolí!

Jeden bod bych ještě doplnil a to přístup a pohled dnešních mladých sportovců u nás a ve světě. Za hranicema chce být sportovec prostě nejlepší a neřeší kolik za to bude, protože ví, že když tím nejlepším bude, bude i dobře zaplacen. U nás je prvotní myšlenka, jak tím sportem zbohatnu, ovšem makat to už tak nevoní! A potom to málo talentů co máme, necháme zakrnět pro pár dolarů z Ruska (fotbalisté) či zámoří (hokejisté)

0 0
možnosti
RO

opeth

11. 5. 2010 23:18
body

ten prvni bod sebeuspokojeni bych polozil nekam niz, od pateho mista dolu. jinak je to hezky serazeno presne podle tech nejzavaznejsich pricin. R^

0 0
možnosti
AIRB

Andee in Red Book

12. 5. 2010 18:01
Re: body

Blbost. Příčina je jen jediná - výchova mládeže. Jednak upadá pro nedostatek financí, druhak si extraligové kluby dělají pravidla tak, že likvidují mládež v malých klubech a pak jsou tu další věci jako slabší ročníky, konkurence levnějších sportů jako floorbal atd.

0 0
možnosti
KH

budějce

11. 5. 2010 21:25
hokej

souhlasím s článkem, na druhou stranu, i Finové prohráli, Amíci taky a teď koukám na Slováky a prohrávají taky. Není to jen o tom, že upadáme(což je pravda), ale taky o tom, že se vše srovnává.

Již jsem někde psal, dejte hráčům do smlouvy , že odevzají  určitou část platu který  dají do mládeže, tak jak to museli dělat za min. režimu a uvidíme, komu jde o vlast a o hokej a komu jen o prachy pro sebe

0 0
možnosti

Mablung

11. 5. 2010 21:38
Re: hokej

Článek je hodně obecný a ke konci je to spíše nadávání na poměry než rozbor. Český hokej skutečně upadá, můžete najít rozbory od profíků na netu proč tomu tak je

0 0
možnosti
T

tacet

11. 5. 2010 21:07
Je to prosté .

Všichni  schopní  z  Česka  odcházejí  a  reprezentovat  odmítají .  Jsou  unavení, nebo  zranění .

0 0
možnosti
AIRB

Andee in Red Book

12. 5. 2010 17:58
Re: Je to prosté .

Dřív odmítali taky, ale bylo jich dost na úrovni pro repre. Dneska odmítne deset lidí a jede výběr, který nemá na to porážet pravidelně špičku.

0 0
možnosti
RD

Dvořáček,Ostrava

11. 5. 2010 20:42
Ať je to tak, či onak.....

klobouk dolů před Jardou a ostatními pro, které se hokej nestal jenom vaděláváním peněz, ale zůstal i zábavou. 

0 0
možnosti