Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Ani nevím, co na to krátce napsat... Celý článek usvědčuje autorku v tom, že o problematice, o níž píše neví vůbec nic.

0 0
možnosti
AS

Souhlasím. Slovní mnohastránkové ohodnocení taky není sice ideální, ale rozhodně toho řekne rodiči o dítěti mnohem víc. Jenže takové vysvědčení zabere učiteli mnohem víc času, takže pochybuji, že se v ČR na veřejných školách někdy ujme.

0 0
možnosti
TT

Zajímavý. Má generace v době svého dětství netrpěla takovou demencí.

2 0
možnosti
JK

J72a35n 54K83l32a21p85k18a

3. 2. 2015 16:03

To je ale neuvěřitelný blábol. Chtít ovšem po někom takovém, aby pochopil, k čemu je znalost matematiky a přírodních věd, je absolutní ztráta času. Pokud by školství

fungovalo dle představ dotyčné, nebyl by tu brzy jediný člověk schopný vytvářet jakékoliv reálné hodnoty. Dost na tom, že se k tomuto stavu blížíme i bez jejich hloupých nápadů. Předměty, které se do svých hlav snažily nasoukat už naše prababičky a pradědečkové budou mít vždy své opodstatnění, na rozdíl od dnes preferovaného, ve skutečnosti dokonale zbytečného, hodnoty nevytvářejícího, ale požírajícího pseudohumanitního balastu, šmelinářů, poradců a konzultantů na cokoliv...

6 0
možnosti
AS

Nemyslím si, že autorka říká, že není důležité se učit matematiku. Naopak. Podle mého říká, že ta jednička z matematiky neznamená, že dítě tu matematiku doopravdy umí. Už vůbec rodiči neřekne, kde a na čem má s dítětem spolupracovat, aby ji doopravdy uměl a mohl ji v životě aplikovat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Absolventka Pedagogické fakulty OU a certifikovaná koučka. Vždy pracovala s lidmi - ať už s dospělými během svého managerského působení ve výzkumné agentuře a nebo s dětmi jako učitelka základní školy. V současné době se věnuje své poradenské praxi (učení, rodičovství, výchova, kariérní a osobnostní růst, vztahy, komunikace), působí také jako firemní kouč. Autorsky přispívá do Rodiny a školy a odborně spolupracuje s redakcí časopisu Maminka.

web: http://www.koucink-uceni-seberozvoj.cz

Seznam rubrik