Soudruh Paroubek se opět zlobí.

  Zpráva BIS o aktivitě ruských špiónů v čechách mu nevoní.

Ve zprávě BIS se jasně hovoří o nárůstu aktivit ruských špiónů u nás a Paroubek se opět vytasil s argumenty špinavé hry ODS, která ho má před volbami poškodit.(ještě že má případnou prohru na koho hodit)

 

To že u nás ruské zpravodajské složky působí, asi nikoho nepřekvapí.Jsou všude na světě.To že se snaží ovlivnit veřejné mínění a politiky, aby byli proti radaru je také jasné.Rusové by byli hlupáci, kdyby se o nic podobného nesnažili.Mají s tím velmi bohaté zkušenosti z komunistických dob.Dezinformační kampaně byly jejich doména, přes různé spolky, nadace a politiky se jim dařilo vyvolávat nálady ve společnostech celého světa dle svých potřeb, i když  ne vždy byly náklady na kampaň úměrné výsledku.

U nás nejznámější dezinformační kampaň byla akce Černé jezero, když do jezera na Šumavě potopili soudruzi bedny a poté je s velkou slávou opět vyzvedly a tvrdili, že jsou to gestapácké archívy.

 

Ale soudruh Paroubek pláče na špatném hrobě, není to ta „zlá“ ODS která po něm jde.Není to ODS která si vymýšlí zprávy z BIS, nebo ji úkoluje co má napsat ve výroční zprávě.Není to ODS která si postavila volební kampaň na odmítání radaru USA v Brdech,taky to nebyla ODS, kdo 4 roky s USA tajně vyjednávala o radaru.

 

Vy soudruhu Paroubku, jste si postavil odmítání radaru jako svoji prioritu a politický klacek na vládu.Neustále radar odmítáte a nutíte i vlastní poslance k odporu proti radaru.

ČSSD si demonstrativně pozvala do svého sídla Lidového domu, ruského generála, přesně v době podpisu smlouvy o radaru.

To Zaorálek přijal pozvání ruské politické strany na ukázkovou cestu Jižní Osatií, v době kdy západní politici a diplomaté jezdili do Gruzie…….

 

Ve výroční zprávě se píše o zvýšené aktivitě ruských špiónů u nás.Nemluví se o ČSSD.

Jediný důvod proč proti zprávě protestujete je že si dost lidí bude klást otázku, jestli je normální hlásit se k západní demokracii, být v NATO, považovat USA za přítele a přitom neustále hrát s Rusy a pracovat v jejich zájmu na nepostavení radaru.

 

P.S. Soudruhu Paroubku, budete v blízké době protestovat s iniciativou NE základnám, proti zvyšování napětí ve světě?Mohli by jste třeba protestovat proti miliardovému úvěru Ruska na nákup zbraní pro nebezpečného socialistu Chavéze.

Ale demonstrace asi nebudou, že?“Mírové“ protesty se vedou jen proti USA, nikdy proti Rusku, nebo jiným zemím socialistického ražení.

  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Kulhánek | pátek 26.9.2008 20:57 | karma článku: 29,68 | přečteno: 1477x