Socialistická ČSSD.

  V české sociální demokracii je socialismus zakořeněný tak hluboko, že si ho soudruzi ani nejsou schopni uvědomit.  

Soudruh Škromach pronesl v nedělních Otázkách kouzelnou větičku, která více než příkladně dokazuje socialistické myšlení jeho strany.

 

Za jediné spravedlivé odměňování pracovníků považuje platové tabulky, tedy mzda podle pracovní pozice a „odsloužených“ let v práci bez ohledu na pracovní výkon.Prémie podle pracovního výkonu, toho co skutečně pracovník udělá, podle jeho výkonnosti a schopnosti považuje za malou korupci a je třeba to odstranit.

 

To je soudruzi jedena z příčin proč socialismus nemohl a nemůže fungovat.Když dáte kopáčovi pevný plat, bude vždy kopat jenom tolik metrů výkopu denně, aby jste ho nevyhodili, a nové mladé kopáče při nástupu do práce bude čekat při ranní kávičce, dopolední svačince, předobědním a poobědním odpočinku důležitá přednáška na téma – hlavně mladej neblbni a nekaž nám svojí pílí pracovní normy.

 

Jak to se slavnou socialistickou výkonností a efektivitou dopadlo víme všichni, jenom soudruzi z ČSSD se nám ji snaží stále ordinovat jako jedinou a spravedlivou formu odměňování.V jejich hlavách je strašně nespravedlivé dávat větší výplatu tomu kdo vykope za den delší výkop, zpracuje více formulářů, učí děti ve škole kvalitně a umí to, nebo prodá více rohlíků a ještě se u toho usmívá.

 Ne, to je vše špatně.

 Dle soudruhů je jediné správné odměňování pevný tabulkový plat, bez ohledu na to jak svou práci děláš.Soudruhům je zcela jedno kolik jsi vykopal metů, jak jsi dobrý učitel, nebo výkonný a schopný úředník.Jednou jsi práci dostal a plat dostaneš stejný děj se co děj.

 A o své místo se nestrachuj, i když jsi neschopný a líný, neboj nikdo tě nevyhodí.

 K tomu nám dopomáhej Škromach, platové tabulky a odboráři.V práci v šest.

( i když to původně bylo: práci čest, postupem času v socialistických podmínkách se to transformovalo na: v práci v šest – a tím je pracovní povinnost splněna)

P.S. Dokud si soudruzi neuvědomíte, kde leží zakopaný socialistický pes, nepomůžou Vám žádné výzkumy veřejného mínění, plané sliby ani plány modernizace.Komunisté měli také svoje pětileté plány a plány na modernizaci, plné ústa demokratizace společnosti.Jen ta výroba toaletního papíru stále vázla.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Kulhánek | pondělí 15.9.2008 11:32 | karma článku: 32,57 | přečteno: 1454x