Paroubkova real politika

    Vzkaz pro Lidovce: Shoďtě vládu blíží se nová doba, kdo mi bude stát v cestě toho smetu a ani si neškrtne.Máte na výběr buď bude dále tato vláda a v krajích si ani neškrtnete. Nebo shodíte vládu a dostanete jako bombónek hejtmana a budete stejně dělat co chci já.  

Nové volební heslo ČSSD.

„Nedovolte ODS vymlátit demokracii ze senátu.“

 Paroubek straší lidi, koncem demokracie pokud nadále zůstane většina senátu modrá.ODS je jeho „třídní“ nepřítel a je třeba ho zadupat zcela do země, zcela a totálně. Místo modré nastoupí oranžová a Jyrka bude vládnout.

 Místo demagogie a strašení, by měl Paroubek přiznat pravdu.V Senátu nejde prakticky o nic, pokud by nakrásně zvítězila ODS, měla by v senátu většinu( jak straší Jyrka –ústavní) a stejně by nemohla dělat více než teď, na změnu ústavních zákonů je potřeba ústavní většina i ve Sněmovně.(tu ODS nemá a nikdy mít nebude)

Pokud by získala ČSSD všechny senátory nominované do druhého kola, taky se nic převratného nestane, jen bude mít více senátorů a může jako bonus uživit více svých politiků.

 

 Pravý důvod tance Paroubka kolem senátu je boj proti Topolánkovi.

 Více modrých senátorů – lepší pozice Topolánka v ODS a oslabení Paroubka.

Více oranžových senátorů - lepší pozice a nedotknutelnost Paroubka.V případě odstavení Topolánka z předsednického křesla, pravděpodobná změna vlády a Paroubek se může pokusit dostat k moci.

 

Jediné čeho se můžeme obávat, je většina Paroubkovy strany ruku v ruce s komunisty.

Paroubek už nám to předvedl v premiérském křesle, ve spojení s komunisty prosadil co chtěl bez jakéhokoli ohledu na koaliční partnery.Na krajské úrovni bude s největší pravděpodobností vytvořena koalice ČSSD s komunisty.Paroubek hlasitě podporuje jedinou kandidátku komunistů do senátu.

 "nedovolte ODS vymlátit demokracii ze senátu"

kraje už jsou celé oranžové a s komunisty budeme vládnout

zítra svrhneme vládu a po volbách budeme vládnout s komunisty a možná získáme společně i 2/3 většinu jen ten senát nám to zatím kazí, aby jsem vládl všemu

prezident nám vadí, ale na toho taky dojde

Vítejte v Paroubkovu     

Autor: Martin Kulhánek | úterý 21.10.2008 11:02 | karma článku: 27,07 | přečteno: 1499x