Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vodní želva

21. 10. 2008 13:00
Senátní volby osobně nemůžu ovlivnit,

protože do Senátu se v našem okrese nevolí (tuto možnost budu mít za dva roky). Chápu, že tady někteří zbrojí proti ČSSD a sám jsem zvědav, jak senátní volby po opravdu zajímavých Paroubkových výrocích dopadnou. I když mě ODS hodně štve, tak si myslím, že ty jeho výroky směrem k lidovcům, nebo o stupidních voličích by se mu nemusely vymstít. Lidé by nemuseli zmobilizovat porto, že je k tomu vyzývá Topolánek, ale proto, že je Paroubek urazil. Beru to tak, že to je vyjádření Paroubka před volbami a ty ukáží, jestli mu zůstal cit pro oslovení voliče. Sám jsem na to zvědavý, protože na druhou stranu musím uznat, že vítězství ČSSD ve všech krajích jsem taky nepředpokládal.   

0 0
možnosti
A

antizelenka

21. 10. 2008 13:30
Re: Senátní volby osobně nemůžu ovlivnit,

sám jsem taky zvědavý, pokud se dostanou všichni kandidáti ČSSD do senátu nebude to žádná katastrofa, akorát tam budou další které nemusím z programového hlediska

tragédie to bude s ohledem na paroubkovo ego a jeho pozici v ČSSD

UŽ NEBUDE MÍT ŽÁDNÉ ZÁBRANY

0 0
možnosti
LK

Laco1948

21. 10. 2008 11:18
kulhánku

můžete svým modrým hlásným troubám taky sdělit, co Paroubek s pomocí komunistů prosadil, když vládl. A jistě si pamatujete, jak modrý senát svou většinou nedovolil jednat o vašem batohu. To je podle modráka jako ty velmi demokratické, když modrý senát může dělat se zákony co chce..

0 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1530x
Zastánce osobní svobody a odpovědnosti za své činy.Mám rád přírodu,sport,knihy,svou ženu a své děti.

Seznam rubrik