Paroubek zase září.

 Máme před volbami a tak začíná pořádně přituhovat.V posledním článku Paroubek obhajuje svůj pamflet na Kocába.Ale jen se zase ukázal dokonale vlastní ješitnost.

Kocáb se rozhodl kandidovat na senátora.To je hlavní důvod zběsilé reakce páně Paroubka.

V blogu se snaží obhájit neobhajitelný a sprostý útok na protikandidáta vlastní strany.On, který obviňuje neustále všechny okolo z pokleslé morálky v politice, sám největší měrou polarizuje společnost.S heslem kdo nejde se mnou, jde proti mně. Nevybíravě zaútočí na každého oponenta od konkurence i z vlastních řad.V jednom jediném článku zvládne zaútočit a pohanět: novináře i editora blogu: Stejskala,Kocába,Mejstříka,Topolánka,  Šloufa i komunisty.(Všechny konkurenty,nepřející i vlastní opozici ve straně.)

Pochválí vlastní kandidátku a vynese ji do nebes( nedej bože aby měla za rok jiný názor,než vůdce, někdy ale stačí názor včas nezměnit.)

Na závěr pouze dodám po vzoru páně Paroubka volnou citaci slavné seriálové postavy na kterou se odvolává:Kdyby hloupost nadnášela, tak už máme od vás klid, protože se dávno vznášíte v kosmu někde poblíž Marsu. 

Citace z Paroubkova blogu:

„Přimhouřil bych obě oči, pokud by pan Kocáb namířil svoji zášť proti komunistům a vyjádřil by podobné výhrady, které vůči KSČM má i ČSSD.Pan Kocáb si však vyhodnotil, že v souboji s „komunistožroutsvím“ stávajícího senátora a svého protikandidáta Martina Mejstříka asi nelze obstát a proto se snaží vytvořit nepřítele nového a to v ČSSD.“(přimhouří obě oči??? Ale nesmí se otírat o něho)

„Pokud vím z médií, tento fond připravil drobné investory o 1,3 mld. Kč.“( čerpá informace z tisku?z té novinářské žumpy která neustále lže a překrucuje pravdu?tedy, když se jedná o něho? Pozn.autora)

MF Dnes mi z těchto důvodů, tedy jasných nepravd, plynoucích buď z omylů, nevědomosti či v horším případě záměru, měla dát prostor k odpovědi. Nedala.
(zkuste napsat do Blesku- tam jim to vadit nebude, nebo si opravdu myslíte, že jednotka hlouposti=1Kocáb je vhodný nadpis do seriózních novin? Pozn.autora)

 Pan Kocáb tak svým hloupým a ničím nepodloženým, osobním útokem proti mně podporuje zájmy reprezentované panem Šloufem.( tak se Šloufem spolupracuje i Kocáb? To už je zralé na hospitaci)

Je ovšem pravda, že Paroubek nijak nevybočuje z řad slavných a velkých „Vůdců“(Hitler,Stalin,Kim-in-Sen,Mao..).Všichni trpěli stihomamem a paranoidou.A čím více se cítili ohroženi, tím více kolem sebe kopali a obviňovali všechny z neschopnosti a spiknutí.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Kulhánek | úterý 19.8.2008 11:44 | karma článku: 30,93 | přečteno: 1461x