Paroubek-strážce etiky.

Paroubek ve svém projevu ke kauze Morava bouřil „spravedlivým“ hněvem: „Současná vládní koalice přivedla českou politiku na nejpokleslejší úroveň v historii České republiky.  

Vidíte a já myslel, že nejpokleslejší úroveň byla v době ministra za ČSSD Svobody, který si odpykává trest ve vězení za krádež spáchanou PŘED nástupem do funkce ministra.

 

Tuto hranici překonal Karel Srba, náměstek ministra Kavana, který si odpykává trest ve vězení za přípravu vraždy.Ten samý Srba který byl donucen rezignovat a při odchodu z funkce ho Kavan chválil a dával za vzor všem úředníkům.Kavan byl potom „uklizen“ do OSN.

 

Kauza Olovo s ministryní Buzkovou a výrobou a distribucí kompromitujících materiálů v rámci boje uvnitř ČSSD, byl další milník na cestě strmě dolu.

 

Další stupeň pokleslosti v politice překonal Stanislav Gross zřízením tajného policejního týmu Mlýn o kterém věděl jen on sám a policisté v něm sloužící.Dodnes se neprošetřilo co měl tento tým přesně za úkol,ale značné množství odposlechů a utajení akce nesvědčí o potírání zločinu při mletí obilí.

 

To že se mladík, který pracoval pouze pro svou stranu, po pár letech v politice a po odchodu z křesla ministra vnitra a posléze premiéra, stane bohatým milionářem.Je tak hluboko pod rozlišovací schopností kohokoliv, že asi není naděje na překonání hloubkového rekordu v potápění do žumpy.

 

Když byl „odejít“ za opilství, poslanec za ODS pan Kott, blýsklo se na lepší časy.Opilec v politice nemá co dělat.To by ovšem nesměl být využitelný pro ČSSD jako „přeběhlík“ a nesměl by za svou „práci“ dostat teplé místečko krajského ředitele VZP.(ten samý pán, který opilce do funkce dosadil, teď hořekuje nad „přeběhlíky“.Nevíte o tom něco?Pane Rathe?)

 

Kauza Morava je zlá a špinavá, ale není to nic nového pod sluncem.

 

Pane Paroubku, až příště budete hřímat o pokleslosti v české politice, zameťte si nejdříve před vlastním prahem.

 Až zase budete vykřikovat o vydírání poslanců ČSSD, položte si otázku, proč jsou poslanci ČSSD, lidé které je možno vydírat.

A člověk který by chtěl stanovovat a hlídat etiku v politice, by každopádně neměl sprostě a hulvátsky útočit na protikandidáta jiné strany a vylepovat před volbami lživé plakáty o něm.

Že?Pane Paroubku.Jednotka hlouposti=Kocáb je opravdu Váš vzor a představa Vaší etiky.

  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Kulhánek | úterý 9.9.2008 8:30 | karma článku: 31,86 | přečteno: 1300x