Musím protestovat proti spiknutí ČSSD.

  Musím důrazně protestovat proti spiknutí, které se v poslední době ukázalo jako zcela reálné a mající za cíl zlikvidovat naši mladou demokracii a především stranu která je hlavní nositelkou záruky svobod, pokroku a ekonomického růstu.Tedy ODS.  

Spiklenci z řad novinářů, kteří jsou ochotni za mrzký peníz v igelitce od ČSSD, pošpinit vše dobré co děláme a neváhají publikovat snůšku polopravd a lží.Ten novinářský póvl bez skrupulí neváhá otisknout cokoli mu strůjci tohoto spiknutí v žoldu a řízený špičkami ČSSD předloží, hlavně že se zvedne náklad novin.

 

 Jsme svědky a objetí špinavé kampaně, která má za cíl poškodit naši stranu těsně před volbami a umožnit nástup ČSSD k moci.To nesmíme dopustit.ČSSD po nástupu k moci povede naši zemi ke zkáze a zničení naší křehké ekonomiky.

 

Pánové Tlustý,Morava a další se zcela odkopali a nikdo soudný již dnes nemůže věřit, že nejsou v žoldu ČSSD, já osobně jsem slyšel o člověku,který viděl  Ratha, jak jde s igelitkou plnou peněz po chodbě směrem na východ a tam jak všichni víme je kancelář Tlustého a Moravy.

 

Trvám na důsledném prošetření celé záležitosti a požaduji za tímto účelem vytvoření poslanecké vyšetřující komise, která do deseti let předloží svou zprávu a odhalí viníky.

 

………

……….

 

Sakra….Franto, neblbni. Tentokrát má aféru ODS, to nemůžeme vypustit.

Panebože, vždyť jsi to celé otočil, ty teď snad děláš pro ODS??

Cože??????…….ne, stále jsi v Lidovém domě a neděláš pro ODS.

Máš padáka , okamžitě se sbal a vypadni.

 

P.S. Pro méně chápavé spoluobčany: tento článek se nezakládá na pravdě, osoby zde vystupující neexistují a celé jsem si to vymyslel.I když by takhle nějak mohlo možná vypadat tiskové prohlášení jedné nejmenované strany, kdyby se podobná aféra týkala jí.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Kulhánek | čtvrtek 18.9.2008 8:59 | karma článku: 19,10 | přečteno: 912x