Lihový dům ubytuje zdarma všechny důchodce.

 Díky komunistům a ČSSD je pokřivený trh s byty.Ale nebojte, pan Křeček má plán,jak to vše napravit.Vrátíme se zpět do dob komunismu.  

Stížnosti majitelů domů se ještě nestačily projednat ve Štrasburku u soudu a máme ve vzduchu další nápad z dílny ČSSD, který má majitelům domů výrazně pomoct s jejich žalobou proti státu.

 

Křeček navrhuje povolit výměnu regulovaných nájemních dekretů BEZ souhlasu majitele a ukončit deregulaci nájmů.

Je to další ukázka protiprávního postoje socialistů a pohrdání základy naší společnosti.Každý má právo na majetek , soukromý majetek je nedotknutelný a každý má právo  svůj majetek obhospodařovat atd. Dle socialistů, ale s výjimkou bytů nad kterými vládnou nájemníci s dekrety.

 

Důchodci prý mají problém, nemůžou vyměnit velký byt s regulovaným nájmem za menší byt.Prý jim v tom brání majitelé a chudáci důchodci nemůžou utáhnout velké byty s regulovaným nájmem, který je minimálně poloviční oproti normálnímu nájemnému.

Žádný majitel domu/bytu, ale nezakazuje nikomu se vystěhovat( to ani nejde, poněkud absurdní je představa jak majitel brání vlastním tělem v odstěhování nájemníka).

 

Jediný problém, je ve snaze vyměnit byt s regulovaným nájmem za menší byt s regulovaným a ještě nižším nájmem.Ale kdo z důchodců chce ten větší byt?Asi skoro nikdo.Jedině ho vyměnit s mladou perspektivní rodinou, která v bytě vydrží do důchodu a potom ho zase vymění s mladou perspektivní rodinou……  jako za starých časů.

 

Nemluvě o nemožnosti kontroly nájemníků, místo 2 lidí bude moct, bez souhlasu majitele bydlet v bytě 20 osob a ani nemusí platit nájem, zákony je ochrání.

 

A co chudáci důchodci, kteří mají vlastní byt?Nebo, nedej bože vlastní dům.Kdo těm zreguluje nájem?Že by si udělali obálky a do těch přesunovali sami sobě vlastní peníze za regulovaný nájem a do druhé si sami dopláceli?

 

Mám jeden konstruktivní návrh, sídlo ČSSD – Lihový dům, je veliký.Páni socani by měli ukončit lukrativní nájmy( alespoň nebudou mít peníze na hloupé reklamy) a na vlastní náklady dům přebudovat na nájemní a potom tam můžou zdarma ubytovat všechny důchodce.

 

Ale to asi neprojde, socani mají penízky rádi a berou je vždy jen těm druhým.

 

P.S. Zavedeme po vzoru sovětského svazu soc. republik opět povinnost ubytovat ve svém domě zdarma další osoby dle výměru domu/bytu?Tuším, že na osobu připadalo asi 20m čtverečních plochy.(A mohlo by se začít u členů ČSSSD.)

 

Autor: Martin Kulhánek | středa 16.7.2008 17:28 | karma článku: 25,01 | přečteno: 1137x