Bývalí(naštěstí) vládní činitelé,vyzývavají k porušování zákona

Kdyby to bylo míněno jako vtip,tak se také zasměji.Bohužel to myslí vážně.Už jme toho u nás zažili opravdu hodně,ale aby nejvyšší státní činitelé ,kteří vytvářejí zákony a měli by je prosazovat a dohlížet na dodržování VŠECH zákonů , to tu ještě nebylo.

Tímto se naplno prokázala vlastnost naší levice- zákon je jen cár papíru který musí dodržovat jen někdo a jen někdy, podle toho jestli ....

Dámy a pánové si zřejmě neuvědomují morální dopad této výzvy.Jistě část lidí bude tleskat a politici získají pár hlasů do voleb, všichni si naopak řeknou , naco dodržovat zákony? Tenhle zákon se mi nelíbí tak na něj s...

V ČR je velmi nízké morální povědomí o zákonech a spravedlnosti, jednak díky dlouholeté absenci jakékoliv zákonosti(komunismus) a neustálými změnami zákonů a vyhlášek , díky čemuž je prakticky nemožné se v této džungli vyznat ,natož ji dodržovat.

Pokud se najde někdo šikovný a zažaluje(já to neumím) signatáře výzvy rád se připojím.Mé laické povědomí mi možná nesprávně ale zato hlasitě našeptává - podněcování a navádění k trestnému činu.Stačí když na základě výzvy nezaplatí v ordinaci 167 lidí a je překročena hranice 5000,- kč na trestný čin.

P.S. Zdarma není zdravotnicví ani náhodou,platíme vysoké platby do systému který je neefektivní a drahý, stačí se podívat na výplatní pásku a připočíst k tomu to co platí zaměstnavatel.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Kulhánek | středa 12.12.2007 11:30 | karma článku: 10,48 | přečteno: 592x