Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

Čulík (v jeho případě odmítám psát "pan") byl velice mírně řečeno "hodně svérázný" už v době, kdy ty jeho Britské listy ještě vycházely na Neviditelném psu pana Ondřeje Neffa. Jakmile se (nuceně) osamostatnil, tak tam začal dokonce i s cenzurou nepohodlných názorů a podobných "demokratických" principů ...

1 0
možnosti
MR

vy ctete Blisty? To mate autore silny zaludek ;-D

2 0
možnosti
Foto

Čechy i Američany a Židy. V televizi se nejvíce rozhorlil proti Izraeli, protože tam našel rasistické ruské židy. Podporuje jen Palestince a Romy, kteří se chovají vždy bez ohledu na rasu.

2 0
možnosti
MP

co se týče oné obskurní parazitické rodiny, tak pokut vím královská rodinas předala státu rodinné statky výměnou za to že stát se postará o finanční potřeby královské rodiny. A hádejte coi je cvětší. jestli výnos bývalých korunních statků nebo potřeby král rodiny ... Ano výnos odevzdaného majetu. Nazvat královskou rodinu parazity je tedy mimo   a mimoto královna nestojí kždého brita  víc než libru ročně http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/queen-elizabeth-II/9369804/Queen-costs-each-person-in-Britain-52p.html

1 1
možnosti
FB

To je zajímavý a paradoxní módní trend, že rasisti obviňují své kritiky z rasismu. Všimám si toho už nějakou dobu a nevycházim z údivu. Autor tohoto blogu se dopouští hned několika podpásovek: Tvrdí, že Čulík se pasuje do role militantního zastánce cikánů (ve skutečtnosti to o něm tvrdí autor tohoto blogu s důrazem na slovo militantni - Čulík je totiž pouze důsledný kritik skutečného rasismu, což je trnem v oku);  tvrdí, že Čulíkovo poukazování na rasistické jednání je samo o sobě rasistické, protože nadává Čechům "en gros" (ve skutečnosti Čulík poukazuje na konkrétní připady, konkrétní články, konkrétní citáty a diskuzni fóra - autor tohoto blogu převrací smysl nepřipustnou generalizací a vytrhávánim z kontextu); píše o "hnusně rasistickém výlevu" v souvislosti s přikladem pakistánského programátora (ve skutečnosti výroku dává význam, který tam není a snaží se na něm dotyčného dehonestovat); atd. S Čulíkem ve spoustě věcí zásadně nesouhlasím, ale rasistické projevy české věrejnosti (autor tohoto blogu toto sousloví samozřejmě bude chápat jako "rasismus") je skutečnost, která se musí neunavně a důsledně kritizovat, protože jinak se řítíme do skutěčně vážného průšvihu.

1 1
možnosti
MP

Autorovi bvadí zevšeobecnění a uplatnění kolektivní viny ve výrocích typu CO CECH TO RASISTA. A krom toho, na Romech vadí čechům jejich asociálnost, nikoliv rasa barva kultura etc.

1 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
Ing. arch. Michal Kuklík, od března 1989 nezaměstnaný, nemajetný, v hmotné nouzi. Mé oblíbené rčení: „Už je pozdě. Je tu tma.“ Down-and-outer. But sometimes "The evening's the best part of the day."
Profil č. 2 pro besedníky, které profil č. 1 nesnesitelně dráždí: Jsem těšce pracující popelář, vdovec, milovník psů a praktikující katolík. Jsem pohodář veselé družné povahy. Rád si přečtu dobrou knihu. Píšu o všem, co mně zajímá. Vyznávam zdraví rozum.