Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pifa

20. 10. 2009 12:19
čerstvý nebo sušený

děkuji za reakce. Po pravdě musím přiznat, že čerstvý mám již koupený, ale ještě jsem se nedostal do kuchyně, ale určitě to prověřím;-)

0 0
možnosti
SH

Sir Humphrey

19. 10. 2009 13:39
super

0 0
možnosti
MR

Martina 77

19. 10. 2009 13:19
čerstvý zázvor

Stačí zalít čerstvý zázvor (oloupaný, nakrájený) horkou vodou, trochu medu, citron a to je průtah ;-D

0 0
možnosti
FP

forhend

17. 10. 2009 20:27
...

8-o

0 0
možnosti
L

Lusssiana

17. 10. 2009 16:58
:-) SUPER

Zázvorák miluju, ale dneska jsem ocenila švédský glogg. Sice je nealkoholický, ale s panáčkem slivovice nepřekonatelný. A zehřeje;-)

0 0
možnosti
SH

Sir Humphrey

19. 10. 2009 13:39
Re: :-) SUPER

nealkoholická slivovica;-D

0 0
možnosti
VT

Crimea

17. 10. 2009 15:48
sušený zázvor?

Já si dělám zázvorový čaj výhradně z čerstvě nastrouhaného zázvoru (s citrónem a medem). Má takový správný říz. Ze sušeného by mě to asi ani nenapadlo, tak děkuji za inspiraci. Pokud někdo zná obojí, můžete prosím porovnat?

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1000x
Koukám na svět a jak ho vidím, tak to chci předat dál. Potěší mě, když v diskusi napíšete svůj názor.