Diskuse
Zázvorový čaj
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P
pifa
20. 10. 2009 12:19
čerstvý nebo sušený
děkuji za reakce. Po pravdě musím přiznat, že čerstvý mám již koupený, ale ještě jsem se nedostal do kuchyně, ale určitě to prověřím
0
0
možnosti
SH
MR
Martina 77
19. 10. 2009 13:19
čerstvý zázvor
Stačí zalít čerstvý zázvor (oloupaný, nakrájený) horkou vodou, trochu medu, citron a to je průtah
0
0
možnosti
FP
L
Lusssiana
17. 10. 2009 16:58
:-) SUPER
Zázvorák miluju, ale dneska jsem ocenila švédský glogg. Sice je nealkoholický, ale s panáčkem slivovice nepřekonatelný. A zehřeje
0
0
možnosti
SH
VT
Crimea
17. 10. 2009 15:48
sušený zázvor?
Já si dělám zázvorový čaj výhradně z čerstvě nastrouhaného zázvoru (s citrónem a medem). Má takový správný říz. Ze sušeného by mě to asi ani nenapadlo, tak děkuji za inspiraci. Pokud někdo zná obojí, můžete prosím porovnat?
0
0
možnosti
- Počet článků 30
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1000x
Koukám na svět a jak ho vidím, tak to chci předat dál. Potěší mě, když v diskusi napíšete svůj názor.