Vážený Lucifere, odbory nám shánějí kšefty!

Šéfe, mám báječnou novinu. V Čechách si ve čtvrtek půjdou vzájemně po krku obyčejní lidé, to musíte vidět! Předpokládám, že to bude úžasná podívaná, protože se snad navzájem povraždí. Někteří z nich si tady totiž naplánovali nějaké blokování, chtějí zrušit dopravu a ještě křičí, že mluví za všechny v republice. Houby za všechny, za nás mluví, šéfe, i když to sami netuší!

Tohle je na povýšení. Pamatujete, jak jste na nás řval, že se nahoře flákáme a nejsme schopni vymyslet žádný parádní nářez, kterým bychom to tady pořádně rozsekali? Lidi se prý mají jako prasata v žitě, dokonce si někteří vzájemně i pomáhají, a my s tím nedokážeme nic udělat.

To už neplatí, šéfe, ve čtvrtek se to rozjede!

Já vím, šéfe, určitě namítnete, že jsme se o tuhle čtvrteční akci nezasloužili, že si to na sebe lidé vymysleli sami. Máte pravdu, jako vždy, vy máte pokaždé pravdu, i když všem lžete, ale přesto si dovolím namítnout, že někdo z nás v tom musí mít určitě prsty. Sami sobě chtějí blokovat silnice, takže nebude fungovat zásobování, zaměstnanci se nedostanou do práce, děcka nebude mít kdo hlídat a všude bude chaos. Takovou pohromu si lidé na sebe sami přivést přece nemohli, za tím jsou léta našeptávání a jemné mravenčí práce, která se konečně projevila!

Musím se smát, když slyším, jak se odboráři (to jsou ti, kteří ten báječný chaos organizují) chvátají, že mluví za všechny ostatní lidi. Taková kravina! Kdybych tohle já řekl u nás v pekle, dostanu od ostatních přes hubu, ať nelaskavě mluvím jen za sebe. Ale místní si to nechají líbit. Třeba si myslí, že se tak lépe vetřou do přízně konkurence nahoře na oblacích. Směšné!

Šéfe, když dovolíte, zvu vás na čtvrteční inspekční cestu. Ďábelsky se pobavíte a navíc tady bude tolik vzteklých lidí, že se nám objednávky na nové kotle jen pohrnou, takže se můžete s námi spokojeně pekelně radovat.

Už se těším.

Autor: Lumír Kubátko | středa 15.6.2011 10:53 | karma článku: 12,06 | přečteno: 564x