Vlastizrada? Nepřímá diskriminace? Obětí jsme my, Češi

Stejně jako jakýkoliv jiný nacistický režim je islamismus celosvětovou hrozbou. Hrozí obsazením světa. Islámský stát vyhrožuje obsazením Evropy do měsíce a Ameriky do dvou měsíců. Není to sice příliš pravděpodobné. Ovšem dávat jim do ruky moc v jiné zemi než ve které nyní násilně působí, je přesná přihrávka na to, aby i v té zemi jednou platila Šáría a Chalífát. Zmizení dopravních ledatel v Lybii navíc znamená i hrozbu ze vzduchu a důkaz, že jsou mezi islamisty i lidé, kteří umí zacházet s moderní technologií a zbraněmi.

Pro mě je tedy každý, kdo neskrytě podporuje jejich obsazování České republiky, vlastizrádce. Je totiž slepý ke zvěrstvům, která se dějí ve světě jen díky muslimům. Nebo není? Toť otázka. Někdy mi totiž přijde, že jsou některé osoby přímo podporovány extrémisty. Tedy podplaceny. Nebo nemají rozum. To jest pouze má domněnka. Každopádně výhledově mohou zničit národ. 

Anna Šabatová. Přední zrádkyně, která ignoruje rozhodnutí Evropského soudu. Nechce měnit zákon, nechce zrušit zakrývání vlasů žen. KDo ví, zda by přijala i zakrývání hlavy. Těžko říct, její věty zní velmi zmatkově a nepřipraveně. Ale asi tedy počkáme a až jich tu budou miliony jako ve Francii a až bude pozdě, tak se o to pokusíme. Dále pak slovem "diskriminace" vydírá celou českou veřejnost. Neexistuje snad nějaká hranice, která by tohle slovo omezovala? Nebo snad může nácek přijít mezi černochy a pak křičet, že je od nich diskriminačně napaden jen proto, že hajloval?

Dokonce začala používat i výraz "nepřímá diskriminace" a zde bych se zastavil. Já osobně jsem totiž nepřímo diskriminován, protože platím daně a mnoho tisíc Romů za ně pak inkasuje štědré dávky za děti, na bydlení, na jídlo a na všechno, co si já osobně ještě platím sám. Cítím se být nepřímo diskriminován, protože celá naše národnost dostává tvrdší tresty za trestné činy spáchané údajně na základě rasy, přičemž rasový podtext v případech, kdy je pachatelem někdo z menšiny, se doakzuje málokdy. 

Tím se tato diskriminace mění v pozitivní. Když je totiž zakázáno něco někomu a něco někomu jinému pro jeho vyznání či rasu povoleno, jedná se opravdu o pozitivní diskriminaci, ne žádnou jinou. Buď tedy všem povolíme všude všechno, nebo nikomu nikde nic. Tím to neskončí. Co porážka zvířat? Proč je tedy pro muslimy povoleno zvířata před vykrvácením neomračovat? Další pozitivní diskriminace českých řezníků. Ať si tedy to zvíře také zabíjejí, jak se jim zlíbí. Je přeci jejich právo se nikterak neomezovat a to hlavně proto, že se neomezuje muslim či Žid. 

"Otázka lidských práv není o tom, jeslit se vyplácí nebo nevyplácí," tvrdí vlastizrádkyně Šabatová. Za správný postup ho považuje i poté, co se děje při leberárním přístupu států, které již podléhají velkému tlaku extrémistických muslimů, tedy všech muslimů, jelikož extrémistické z nich dělá pouze počet. Jakmile získají počtovou sílu, jsou extrémističtí. Všude. Spolková republika Německo tento liberární přístup zamítla okamžitě. Díky tomu extrémisty prakticky nemá, muslimvé jsou zde poslušní a dává se na ně pozor.

Německý ústaní soud již před jedenácti lety označil veškeré takové náboženské znaky jako vymezování se proti západní společnosti a mimo jiné i emancipaci žen. Jedná se totiž o diskriminaci žen, porušování lidských práv a nulovou toleranci k náboženství a tradicím země, ve které je muslim jako host. 

To není diskriminace, to je středoevropský stát, který je od druhé světové války posunutý o dost vepředu například oproti České republice. Oni zkrátka nevěří tomu, že povolení náboženských symbolů muslimů by je naučilo zvykat si a přijmout místní zvyky, protože to zkrátka neudělají. 

Osobně se tedy já, Čech cítím být pozitivně diskriminován prohlášeními, které omezují někoho na základě toho, že neuznává žádné náboženství nebo uznává takové, které se nevykazuje žádnými výraznými symboly. Jsem pozitivně diskriminován jako řada Židů, kteří žádnou jarmulku ve školách nikdy neprosazovali. Jsem pozitivně diskriminován, protože platím daně, pracuji, zde bydlím od narození a nemohu ani mluvit do toho, jaký je názor politického spektra. To ignoruje veškeré české obyvatelstvo a v takových případech vystavuje Českou republiku nebezpečí obsazení extrémistickou nacistickou rétorikou zvanou islám. To je ten důvod, proč si myslím, že podporovatelé tohoto režimu by si měli dávat pozor, co je v souladu s cítěním národa, proto si myslím, že by Češi měli víc bojovat za rovnoprávnost, která je jim ubírána a to v čím dál tím vyšší intenzitě. Zde to totiž pouze začíná...

Autor: František Kubásek | čtvrtek 4.9.2014 12:20 | karma článku: 35,26 | přečteno: 1260x