Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

S Putinem je potřeba jednat!

Druhá studená válka je na spadnutí. A stejně tak i ta třetí světová. Asi to mnozí nevidí, ale ukrajinský Majdan se nám zvrtnul nejen v Ukrajinskou občanskou válku. Prezident Ukrajiny používá stejnou lživou propagandu jako Kreml. To samé dělá západ. A celý ten spor může na dno svrhnout velkou část Evropy... A potažmo celého světa...

A proto je teď, místo nesmyslných sankcí, které jen oslabují firmy a lidi zde v Evropě, potažmo v Česku, lepší zmírnit tyto dětinské spory. Bylo by docela dobré zamyslet se nad tím, proč Miloš Zeman neodmítá aktivní komunikaci s Putinem. Na akci ku příležitosti vítězství spojenců nad nácky byl prezident Ruska Putin pozván naprosto oprávněně.

Předem, pro všechny zemanofoby, jsem odpůrcem Ruska. Situace v zemi, vysoké rozdíly bohatých a chudých, charakter Rusů, jejich historická minulost a jejich laksnost v oblasti islamizace země mi přijde naprosto do nebe volající. A zdůrazňuji, že si to musíme přiznat všichni. Ale nepozvat Putina by bylo krajně neslušné. Rusko patří mezi vítězné strany. Rusko, tehdy Sovětský svaz, pomohlo k znovudobytí Evropy od nacistů. A nyní přichází další důvody.

USA má zálusk na novou studenou válku. Putin je Západem označen za diktátora i přes to, že ten samý Západ otevřeně podporuje diktátory z Hamásu, který vládne nestabilní Palestině. Vidíte ten konrtast, tu ironii? Není tak jednoduché označit za viníka ukrajinské krize jednu stranu. Nezapomeňme, že svrhnutí ex-prezidenta Ukrajiny bylo podporováno ultrapravičáky a to velmi otevřeně. A také nezapomeňme, že to, co se na Ukrajině děje, nebylo cílem ani přímým důsledkem Majdanu. To bylo jakési vyústění a využití situace a nejen ze strany Ruska, zdá se mi.

A co Obama? Prohlásil, že by se Rusko mělo omluvit za katastrofu letounu nad východní Ukrajinou. bez důkazů, které by jednoznačně svědčily o tom, že má ona země na tragédi přímý podíl. Neprokázala se zatím ničí vina, ale jedině západní prezident Obama může někoho jen tak označit za viníka. A navíc bylo toto prohlášení vydáno všemi médii a nikým nebylo výrazně zpochybňováno. 

Proto mi přijde naprosto nepochopitelné dělat ze Zemana a jiných, kteří prohlašují, že je nutné komunikovat s Putinem, nějaké zlé lidi podporující diktaturu. Mimochodem, Zeman byl osočován za chválení Číny, kterou posléze stejně chválil i Obama, což nikdo ze zarputilých antizemanovců nezaregistroval. Nechtělo se jim. A Zeman byl ten, jenž jako jeden z prvních vysokých politiků začal kritizovat islám. A byl to Zeman, jenž jako jeden z prvních vysokých politiků upozornil na nedostatky v zákonech vlády o školkách a služebním zákoně. A byl to Zeman, který správně prohlásil, že je důležité vést dialog.

Dialog o tom, zda by nebylo na místě zahodit válečnou sekyru. Zda by nebylo lepší diplomaticky dospět a spojit se. Zde je nepřítel. Světová válka je na spadnutí a my čelíme ohrožení islamizací. Ta, která nyní zabíjí v Sýrii a Iráku, je řízena konzervativním islámem. A proti takovéto formě je potřeba opravdu bojovat. Musíme komunikovat s tak velkou zemí, jako je Rusko, obchodovat a spolupracovat. 

Co je na tomto názoru a na jiných názorech, které Zeman prohlásil, špatného? Dle zarputilých antizemanovců vše, ale to je jen fanatismus. Dle člověka se selským rozumem by se dalo říci, že vulgarity do slovníku prezidenta nepatří, ale názory jsou 100% moudré. To mu v otázkách globální politiky nikdo rozumě nevymluví. 

Takže vás, megaodpůrce Ruska, Zemana, Okamury a jiných, vyzývám: Dejte šanci naší civilizaci. Nedopouštějte její zničení jen kvůli nějakým osobním pocitům. Válka je na spadnutí. A ohrožuje nás všechny. Rusko hlavy neřeže, to muslimové je řežou i v Rusku. A stejně tak to čeká nás, budeme-li nadále slepí poslouchat lživá masmédia. Nenechme si kálet na hlavu, mějme vlastní názor, zjistěme si pravdu! Islám je tu nepřítel číslo jedna, Rusko má dispozice k tomu nám s ním pomoct! Spojme se a zničme ten teror! A pak se klidně dále jako malé děti hádejte o nějaké vulgarismy!

Autor: František Kubásek | čtvrtek 27.11.2014 14:00 | karma článku: 30,93 | přečteno: 1179x
  • Další články autora

František Kubásek

Inkluzivní vzdělávání: Kvůli multikulturalismu zpomalíme mnoho dětí

"Děti v normální třetí třídě umí počítat do padesáti a zná celou abecedu. Díte v naší třetí třídě umí zhruba 6 písmen a počítat do pěti," říká v rozhovoru pro TV Nova učitelka ze zvláštní školy.

12.10.2015 v 13:00 | Karma: 42,07 | Přečteno: 2672x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Člověk v tísni zastrašuje senátora. Kolik dopisů ještě poslal?

"Věříme, že si jako senátor nepřejete, abyste byl spojován s nenávistnými, rasistickými či xenofobními výroky. Pokud se však stane, že se takových výroků dopustíte, budeme nuceni je publikovat a veřejně vyvracet."

9.10.2015 v 12:00 | Karma: 40,43 | Přečteno: 2322x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Norský Barnevern, další špína, která prochází díky multikulturalismu

Norský nacistický systém odebírání dětí je celosvětový "fenomén". Je však až příliš okaté, jak mnozí úředníci a mnohé vlády, včetně té naší, problém neřeší. To samé aktivisté. Proč?

7.10.2015 v 0:50 | Karma: 41,01 | Přečteno: 2003x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Tomuto dni se jednou bude říkat "Bruselská zrada"

22.9.2015 se opakuje historie. Česko je, nezávisle na své vůli, přinuceno konat sebezničující kroky. EU definitivně přikazuje povinné kvóty na imigranty.

23.9.2015 v 0:46 | Karma: 39,02 | Přečteno: 1805x | Diskuse| Politika

František Kubásek

Tohle vyrobil Žid! EU navrhuje označení výrobků z Izraele

Brzy EU rozhodne o návrhu, který má v plánu povinná označení pro výrobky, a to pouze pro ty vyrobené v Judee a Samaří a určené k vývozu.

7.9.2015 v 10:30 | Karma: 35,30 | Přečteno: 1265x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

O menopauze musíme mluvit, burácela herečka Halle Berry před Kapitolem

2. května 2024  21:41

Slavná herečka Halle Berry se zapojila do americké politiky, když podpořila senátorky snažící se o...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof